druk
Ik ben nog maar net begonnen met mijn blog maar ik wil het liefst om de 3 dagen een update hebben. Ik heb wel inspiratie, maar ik heb het dit jaar heel erg druk met school en vooral omdat ik in het examen jaar zit.

Ik wil eigenlijk graag opletten in les en dat zeg ik echt niet vaak! We oefenen nu bijna met elke les examens van jaren geleden, maar ik wil graag me goed voorbereiden. Ik wil namelijk echt van mijn school af. Ik ga graag naar een andere school. Ik heb er al 1 uitgekozen en ik hoop dus dat ik slaag en erheen kan. Voor de rest moet ik ook nog opdrachten maken en verslagen maken en dat valt echt niet mee. Ik zal af en toe nog wel updaten, maar ik heb de laatste tijd niet zoveel tijd om foto’s te nemen. Ook omdat het zo snel donker word, maar ook omdat ik er gewoon geen tijd voor heb. Ik wil graag nog foto’s nemen voor een shoplog en ik heb wat valentijnscadeautjes gekregen en die wil ik graag laten zien. Ik zie wel dat er elke dag wel een paar mensen kijken op mijn blog, maar het zou fijn zijn als jullie ook een berichtje kunnen achterlaten. Zo kom ik erachter of jullie mijn artikelen leuk vinden en wat je graag wilt zien. Ookal heb ik bijna geen berichten ik zou het wel heel erg fijn vinden.

Volgende week vrijdag heb ik eindelijk weer vakantie. Ik heb allemaal ideetjes voor mijn blog en ik zou mijn vakantie heel graag willen besteden aan artikelen tikken voor mijn blog. Zodat ik elke 3 dagen een nieuw artikel heb. Als jullie nog wat ideeën hebben, zeg je het maar 😉

Heb jij het de laatste tijd ook druk met school?