horloge
Nieuwe webshops ontdekken vind ik altijd erg leuk. Iedereen kent die standaard webshops zoals Zalando en Wehkamp en ook ik bestel daar graag, maar dan heb je natuurlijk wel meer de kans dat je iemand ziet lopen met hetzelfde shirt. Ik heb weer een hele leuk webshop ontdekt met allemaal kleding, sieraden, tassen en nog veel meer. Namelijk de webshop Moda Per Te.

horloge
Vandaag maken jullie kans op dit leuke horloge uit de webshop. Het is een mooi horloge met zilveren en rosé kleuren. Hij heeft een waarde van €24,95. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!
Wat moet je doen om te winnen?

  • Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. (verplicht)
  • Like de Facebookpagina van Moda Per Te. (verplicht)
  • Volg Moda Per Te op Twitter. (verplicht)

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op een accessoires van Moda Per Te bij www.makemeblush.nl. Doe jij ook al mee? RT=lief. @makemeblush.nl “

Nog een aantal kleine opmerkingen:
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle