winactie
Jaa! Het is weer eens tijd voor een leuke winactie. Omdat ik de 500 bloglovin volgers heb gehaald, heb ik een aantal leuke winactie’s georganiseerd. Vandaag maken jullie kans op twee boeken. Ik heb ze zelf ontvangen voor een review. Ze zijn volop in de test en ik ben er zeer tevreden over. Ik mag één van jullie blij maken met twee boeken van BodieBoost.

winactie
Je maakt kans op het kookboek en op het dagboek. Ze zijn heel fijn in gebruik en ik vind het hele leuke boeken. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

  • Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. (verplicht)
  • Like de Facebookpagina van BodieBoost (verplicht)

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Deel het bericht op de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op twee BodieBoost boeken op http://bit.ly/1hpGdlH. Doe jij ook al mee? @makemeblush.nl ” (Niet verplicht, 2x extra winkans)

Nog een aantal kleine opmerkingen:
Laat een reactie achter met daarin wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken.
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland en België.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.
Heb je geen Twitter of Facebook zet dat dan even bij de comments.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle