catrice eyebrow set
Eigenlijk komt het niet vaak voor dat ik een product opnieuw koop. Er zijn namelijk zo ontzettend veel leuke beauty producten dat ik het liefst zo veel mogelijk verschillende dingen probeer in plaats van telkens hetzelfde te kopen. Dit keer vond ik een product zo fijn dat ik hem wel opnieuw heb gekocht. De vorige heb ik zelfs helemaal opgemaakt. Helemaal!!

catrice eyebrow set
Ik heb het over het wenkbrauwkitje van Catrice. Hier heb ik het wel eens vaker over gehad, maar nog nooit echt wat over geschreven. Dus bij deze.

catrice eyebrow set
De verpakking is zwart en compact. Als je hem open doet zie je twee kleurtjes en een handig spiegeltje. Daaronder vind je nog een bakje met een pincet, een kwastje en een borsteltje. Ideaal voor op vakantie. Ookal is het wel echt mini. Uit ervaring weet ik wel dat de deksel niet heel stevig is, dus doe er niet al te ruig mee als je hem heel wilt houden.

Er zit een donkere en een lichte kleur in. De donkere is eigenlijk net te donker voor mij en de lichte precies goed. Ik vind het wel een klein beetje een nadeel dat er twee kleuren in zitten. Bij de vorige verpakking heb ik de donkere niet opgemaakt en geen idee wat ik er nou mee moet gaan doen.

catrice eyebrow set
Goede wenkbrauwpoeder vinden is soms best lastig. Vaak als merken een wenkbrauwpoeder maken met een bruine kleur, dan neigt hij wat naar oranje. Terwijl het voor je wenkbrauwen het mooiste is als deze naar grijs neigt. Als je het zelf gebruikt, dan merk je wel waarom.

catrice eyebrow set
Hier zie je de swatches van de poeder. Ze neigen allebei naar grijs en dat is ook de reden waarom ik ze weer opnieuw heb gekocht. Eindelijk een merk die het snapt. Ze zijn ook nog goed gepigmenteerd. Wenkbrauwpoeder is altijd wat minder gepigmenteerd dan oogschaduw en is ook vaak wat stroever qua structuur.

catrice eyebrow set
catrice eyebrow set
In bijna al mijn ooglooks gebruik ik de poeder van Catrice. Wenkbrauwen vind ik een lastig onderdeel en het strak bijtekenen ervan dus ook, maar zo teken ik ze dus bij.

catrice eyebrow set
De poeder breng ik aan met een kwastje van Catrice. Hij pakt goed op mijn huid en met een gel blijft het lekker lang zitten. Ik kan er eigenlijk heel kort en krachtig over zijn. Ik ben tevreden en zo tevreden dat ik dus de hele pan heb opgemaakt. Binnenkort zul je het zien in een opgemaakt artikel.

De poeder kost €3,99 en is te koop bij onder andere Kruidvat.

Teken jij je wenkbrauwen bij?

x Daniëlle