geïnterviewd
Alweer een tijdje geleden kreeg ik een DM op Twitter van een bezoekster van mijn site. Namelijk Iris van Fashion and Fruit. Iris moest voor school namelijk iemand interviewen en ik was de gelukkige. Ze vroeg of ik wel geïnterviewd wilde worden. Tuurlijk wilde ik dat! Ik voelde me vereerd en ik kon niet wachten tot het interview. We hebben het interview via skype gedaan en het was heel gezellig! Een weekje later mailde ze me het resultaat en vandaag kunnen jullie die zien. Ik vind het echt super leuk geworden en ik vind het heel knap dat ze er een heel verhaal van heeft kunnen maken!

geïnterviewd
Nieuwe blogs komen als paddenstoelen uit de grond. Zo begon ook Daniëlle anderhalf jaar geleden met een beauty blog. Nu viert ze groot feest, want haar blog heeft de 500 volgers bereikt.

Het idee om met een blog te beginnen begon allemaal anderhalf jaar geleden. ‘’Toen mijn ouders destijds gingen scheiden besefte ik eigenlijk dat ik niet heel veel te doen had. Ik begon met het lezen van blogs en het bekijken van video’s op Youtube.’’ vertelt Daniëlle. Maar wat was dan de doorslag om zelf een beauty blog te beginnen? ‘’Dat kwam toen ik een review las over een product waar een meisje heel positief over was terwijl ik zelf dacht; dat is helemaal niet waar! En als anderen een blog kunnen hebben, kan ik dat ook’’

Vanaf dat moment in februari 2012 is Danielle haar blog een feit, in het begin blogte ze nog niet onder de naam Make Me Blush maar simpel onder de naam Daniëlle Springer. ‘’Ik schreef over van alles zoals bijvoorbeeld onze verhuizing. En verder eigenlijk over alles wat ik leuk vond.’’ Na vijf maanden kocht ze in juli haar eigen domein en ging ze van drie keer in de week bloggen over naar elke dag bloggen!

Dat vraagt natuurlijk om een goede aanpak! ‘’In een boekje schrijf ik al mijn ideeën op voor mijn blog en ook wat ik voor de hele week online wil hebben. In het weekend maak ik dan de foto’s alvast. Mijn inspiratie haal ik grotendeels van andere blogs, ik volg er ongeveer 80. Grote bekende blogs zijn beautygloss, veracamilla en beautylab. Elke blog inspireert mij weer op een andere manier, zoals bijvoorbeeld over een leuk onderwerp of de manier van fotograferen. Ook probeer ik vast te bloggen. Zoals op maandag bijv. mijn week in foto’s en drie keer in de week reviews van producten. Tussendoor nog een lifestyle artikel en probeer ik op zaterdag een filmpje online te krijgen.’’

Nu haar blog zo is gegroeid krijgt ze ook mails van bedrijven voor bijv. een samenwerking. ‘’ In het begin was dat natuurlijk niet zo, toen mailde ik af en toe brutaal of ik op de perslijst mocht. Beautylab vertelde ooit in een artikel dat je zelf ook PR bureaus kon zoeken, eerst had ik er eigenlijk helemaal nog geen verstand van. Nu mijn blog zo is gegroeid word ik de laatste tijd best vaak zelf benaderd door een bedrijf. Dat vind ik erg leuk!’’

Elke blog begint natuurlijk klein, zo ook Make Me Blush. ‘’ Ik deed er echt heel lang over om de eerste 100-200 volgers te halen, ik denk wel een jaar! Maar daarna ging het echt heel snel, daarom ben ik ook super blij met de 500 volgers.’’ Om dat te vieren en iedereen te bedanken heeft Daniëlle deze maand maar liefst 7 winacties op haar blog geplant.

En hoe ziet Daniëlle de toekomst? ‘’ Toen ik met de blog begon had ik dat nog niet, maar het lijkt me nu echt super gaaf om full time voor mijn blog te kunnen werken. En anders wil ik graag in de richting van webdesigner, grafisch ontwerper, fotograaf of visagist!’’

Kende jij Daniëlle van Make Me Blush al ? Neem gouw eens een kijke op haar blog, en vergeet vooral niet mee te doen aan haar leuke win acties!

Ik wil Iris heel erg bedanken voor het interview! Ik vond het heel erg leuk om voor het eerst geïnterviewd te worden. Ik vind hem ook heel erg leuk geworden en leuk in elkaar gezet.

Ben jij wel eens geïnterviewd?

x Daniëlle