winactie
Jaja dit is alweer de laatste winactie voor jullie. Omdat ik de 500 Bloglovin volgers heb gehaald wilde ik jullie bedanken. Je hebt kunnen genieten van zeven verschillende winactie’s, vandaag is dan alweer de laatste aan de beurt. Deze laatste winactie is dan ook van mijzelf. Ik ga namelijk één van jullie blij maken met een Sleek palette naar keuze.

winactie
Het palette ga ik bestellen bij The Make Up Spot omdat ze hier de meeste keuzes hebben voor Sleek palettes. Ik betaal hem geheel zelf dus dat maakt het misschien nog wel persoonlijker en leuker. Je hebt keuze uit de palettes die op dat moment bij TMUS te koop zijn. Op dit moment zijn dat alle palettes hierboven. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Deel het bericht op de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 3x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op een SLEEK palette naar keuze op bit.ly/19xbF1d. Doe jij ook al mee? @makemeblush.nl ” (Niet verplicht, 3x extra winkans)

Nog een aantal kleine opmerkingen:
Laat een reactie achter met daarin wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken.
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is alleen open voor inwoners van Nederland.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin! Zoals je ziet hoef je bijna niks te doen, dus jullie hebben lekker veel kans!

x Daniëlle