Bloggerslife tag

Bloggerslife
Als ik me verveel dan houd ik ervan om lijstjes te maken. Zo had ik vorige week het idee om een eigen tag te bedenken. Tag’s zie je ontzettend vaak voorbij komen en het leek me leuk om een eigen tag te bedenken. Dus dat heb ik gedaan. Ik heb een aantal vragen bedacht wat over bloggen gaat. Ik heb geen idee of deze vragen al bestaan in een tag omdat er tegenwoordig ontelbaar veel tag’s zijn. Dus als dat wel zo is. Sorry alvast. De tag heb ik de Bloggerslife tag genoemd.

Hoe lang blog je al?
In februari 2012 ben ik officieel begonnen met bloggen. In juli veranderde ik mijn naam en kocht ik mijn domein en vanaf december 2012 ben ik echt over beauty gaan bloggen en dit ben ik toen ook dagelijks gaan doen. Zelf tel ik het liefst vanaf juli 2012. Want in die maanden daarvoor schreef ik maar 1 artikel ongeveer per week.

Bloggerslife
Wat vind je het leukste aan bloggen?
Eigenlijk de combi van alles. Het is mijn stukje internet en ik kan zelf bepalen wat ik ermee doe. Niemand hoeft mij te vertellen hoe en wat ik allemaal moet doen. Ik vind foto’s maken super om te doen, ik vind filmpjes maken super om te doen, ik vind een layout maken super om te doen, ik vind reacties van jullie lezen super om te doen en noem maar op. Bloggen is gewoon super leuk!

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Dat ik soms geen tijd genoeg heb om te bloggen door school of werken, maar dat ik toch graag een artikel online wil hebben staan. Dus dat ik zelf mijn nodige vrije tijd op offer omdat ik zo graag een artikel online wil hebben. Eigenlijk best dom, want een keer geen artikel is niet erg.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Op dit moment is dat ongeveer 15-25 reacties per artikel. In totaal heb ik er al meer dan 10.000 gehaald!

Bloggerslife
Wat voor camera gebruik je?
Vorige week heb ik een camera besteld. Als het goed is, is hij volgende week binnen. Dan heb ik de Nikon D5100. Op dit moment gebruik ik nog de Sony DSC-HX1. Een prima camera, maar ik merk dat ik meer wil. Dus ik kan niet wachten tot dat ik hem binnen heb.

Welk product vindt je het leukst om te fotograferen?
Lastig. Want ik vind lifestyle dingen leuk om te fotograferen, maar met mijn camera lukt dat niet echt. Dus dan zeg ik een oogschaduwpalette. Ik vind het namelijk heel leuk om hier mooie detailfoto’s van te maken. Verder vind ik fotograferen sowieso wel heel leuk, maar oogschaduw vind ik toch het leukst.

Welk product vindt je het minst leuk om te fotograferen?
Weerspiegelde producten. Verschrikkelijk! Er zijn maar een paar manieren waarop je ze kunt fotograferen en je ziet alles. Die sla ik dus liever over.

Bloggerslife
Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
Mijn layout heb ik gemaakt in Artisteer en daarna heb ik nog wat handmatige aanpassingen gedaan. Ik heb dus mijn layout zelf gemaakt en ik ben er trots op. Er zijn nog een paar dingen die ik graag anders wil, maar daar kom ik nog niet achter hoe dat moet.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Ja die heb ik! Ik had eerst visitekaartjes van mijn vriend gekregen van vistaprint. Die vond ik heel erg leuk, maar op dat moment deelde ik ze nog niet echt uit. In april liep ik stage bij een drukkerij en toen mocht ik mijn visitekaartjes daar laten drukken. Ik heb ze zelf ontworpen naar de layout die ik toen had. Ik vind ze nu nog wel leuk, maar zou liever een visitekaartje willen met de layout van nu, maar daar ga ik nog mee wachten.

Bloggerslife
Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Ik heb voor het eerst bloggers ontmoet op een bloggersmeeting in Groningen. Dat waren zes hele leuke meiden! Verder heb ik die ook nog op het Paris2day event gezien, waar ik ook met een aantal bloggers heb gekletst. En ik heb een keer met Kirsten wezen shoppen. Hoeveel het er precies zijn weet ik niet, maar de keren dat ik bloggers heb ontmoet was het altijd super gezellig!

Naar hoeveel events ben je geweest?
Tot nu toe twee. Ik ben wel voor heel veel events uitgenodigd, maar heel vaak ging het echt niet lukken. Zo was ik ook uitgenodigd voor het Body Shop event, het Inglot event en Amsterdam Fashion Week en ik baal zo ontzettend dat ik niet heen ging. Ik ben naar het Lush event geweest in september en naar het Paris2day event in december. Hopelijk komen er nog hele leuke bij.

Hoeveel artikelen staan er al online?
Op dit moment zijn dat er gewoon al meer dan 550 artikelen. Kan haast niet geloven dat ik zoveel artikelen heb gemaakt, maar ik vind het nog steeds heel erg leuk.

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Ik heb ontzettend veel filmpjes gemaakt, maar uiteindelijk zijn er 27 filmpjes online gekomen. Best veel eigenlijk. Het blijft nog steeds super eng, maar ik krijg wel altijd hele leuke reacties. Dus het is de moeite waard. Ik probeer nu elke zaterdag een filmpje online te krijgen. Ik hoop dat het blijft lukken.

Zo dat was dan alweer de Bloggerslife tag. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Bij deze wil ik ook graag Kirsten, Marloes, Elise en Lois taggen. Ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie antwoorden!

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

40 Reacties

 1. 19 januari 2014 / 09:06

  Wat een leuke vragen om te lezen!

 2. 19 januari 2014 / 09:49

  Wat een leuke tag! Erg leuk om te lezen (:

 3. 19 januari 2014 / 10:15

  Ah wat een super leuke tag om te lezen. En thanks voor het taggen! Ik ga hem ook zo snel mogelijk doen ;)!

 4. 19 januari 2014 / 10:15

  Hele leuke tag vragen én antwoorden.

 5. 19 januari 2014 / 10:30

  Aah super leuk om te lezen! Ik vind je lay out zo leuk! X

 6. 19 januari 2014 / 10:31

  Wat een leuke tag! Die meeting was inderdaad erg gezellig. Jij was toch ook bij de volgende meeting in Groningen?
  Liefs

 7. 19 januari 2014 / 10:39

  leuk om te lezen, je hebt al veel bereikt :)

 8. 19 januari 2014 / 10:56

  Leuke tag! :) Als je iets wilt veranderen aan je layout mag je mij altijd mailen, wellicht dat ik je kan helpen ermee! :)

 9. 19 januari 2014 / 11:36

  Heel erg leuk om op deze manier iets meer over jou te weten te komen!

 10. Elke
  19 januari 2014 / 11:46

  Hehe, deze tag kende ik nog niet! Maar deze is best wel leuk!

 11. 19 januari 2014 / 12:12

  Leuke tag, Daniëlle! Grappig om dit te lezen. Ik heb je vandaag trouwens genomineerd voor de Instagram Tag, heb je dat gezien?
  Xoxo Daphne

 12. 19 januari 2014 / 12:56

  Leuke tag! Ja weerspiegelende producten zijn zo vervelend om te fotograferen. Tof dat je een Nikon hebt besteld! :)

 13. Robin
  19 januari 2014 / 14:59

  Wat een leuke tag! :D
  Deze wil ik denk ik ook wel gaan doen hihi .

 14. 19 januari 2014 / 15:36

  Leuk om te lezen :D waar heb je geleerd om overweg te gaan met je camera? Dat vind ik wel een interessante ^_^

 15. 19 januari 2014 / 16:47

  Heel leuk om te lezen! Wat is je nieuwe lay-out trouwens leuk! :D

 16. 20 januari 2014 / 07:27

  Wat een super leuke tag, ik ga hem straks meteen doen Daan<3!

 17. 20 januari 2014 / 14:25

  Oehh wat een leuke tag! Ik hoop dat iemand mij tagt, haha! En weerspiegelende producten, hou op schei uit! .__. vreselijk, haha!