beauty adventskalender 2017
Vorig jaar deelde ik al de leukste beauty adventskalenders van 2016, we kunnen alweer bijna aftellen tot te Kerst en daarom deel ik vandaag met jullie 13x de leukste beauty adventskalender voor 2017.

Klik op de titel van de adventskalender om heb te kunnen bestellen in de bijbehorende webshop. Van de meeste adventskalenders is de inhoud op internet te vinden. Je kan er dus zelf voor kiezen om het als verrassing te houden of om het op te zoeken. In dit artikel deel ik niet de inhoud van de kalenders, zodat de keuze aan jou is of je inhoud wilt weten of niet.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

The Body Shop – €85,-

Deze eerste kalender is van The Body Shop. Deze kalender bevat in totaal 25 vakjes met een leuke inhoud. Ieder jaar vind ik The Body Shop adventskalenders erg leuk en ik verwacht dat dat dit jaar niet anders zal zijn. De waarde van deze kalender is €137,50.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

The Body Shop – €55,-

The Body Shop heeft ook nog een goedkopere variant. Deze kalender bevat 24 vakjes en de inhoud heeft een waarde van €104,-.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Rituals Exclusive Kalender – €59,50

Rituals komt dit jaar met twee verschillende kalenders. De Exclusive Kalender is de goedkope variant. Dit is een leuke groene kerstboom met in totaal 24 vakjes. Deze kalender bevat mini’s van hun meest favoriete producten. De inhoud heeft een waarde van €115,-.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Rituals Deluxe Kalender – €79,50

De Deluxe Kalender ziet er weer compleet anders uit. Dit is een gouden 3D kerstboom met allemaal kleine pakjes. Ook deze kalender bevat in totaal 24 vakjes. De inhoud heeft een waarde van €140,-. Deze luxere variant bevat ook exclusieve mini geurkaarsen en meer luxe producten.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Sleek Beauty Adventskalender- €79,95

Ook Sleek komt dit jaar met een beauty adventskalender. Deze kalender van Sleek zal voor mensen uit België makkelijk verkrijgbaar zijn bij de Di. In Nederland zal hij verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL en DA. De kalender bevat 25 verschillende producten en de waarde van de inhoud heb ik helaas niet kunnen achterhalen. In deze kalender zit onder andere een oogschaduw palette die qua formaat 2x zo klein is en niet los verkrijgbaar is. Deze kalender is in Nederland vanaf half november verkrijgbaar.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Essence Beauty Adventskalender – €24,99

Als je liever gaat voor een budgetproof kalender, dan is deze van Essence een goede optie. Deze kalender bevat exclusieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de kalender, maar óók onze in een limited design. Deze kalender bevat producten voor de ogen, lippen, gezicht en nagels! Deze Limited Edition Essence adventskalender is verkrijgbaar vanaf half oktober tot en met november 2017. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
Het essence assortiment is verkrijgbaar via Kruidvat online en in de Trekpleister online shop.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Charlotte Tilbury – €195,-

Charlotte Tilbury komt met een vergelijkbare kalender als vorig jaar. Je kan hiermee niet iedere dag aftellen omdat erg maar 12 vakjes in zitten. Deze adventskalender bevat de 12 bestverkochte makeup & verzorgingsproducten van Charlotte Tilbury. Deze set bevat 8 mini’s en 4 full-size producten. Dit product is exclusief verkrijgbaar bij Bijenkorf, maar je moet er snel bij zijn!

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Selfridges – €137,-

De webshop Selfridges is naar mijn idee nog niet heel bekend in Nederland. Selfridges is een Engelse webshop die nu ook haar eigen beauty adventskalender heeft. Het is een vrij luxe kalender met veel luxe merken zoals: Urban Decay, Yves Saint Laurent, Lancôme en meer. Helaas betaal je hierbij nog wel veel aan verzendkosten.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Look Fantastic – €100,-

Ook de Engelse webshop Look Fantastic komt dit jaar met een beauty adventskalender. Deze kalender heeft allemaal laatjes zoals je kan zien op de foto en in die laatjes zitten allemaal kleine doosjes met een nummer erop. In totaal zitten er 25 producten in waarvan 9 full-size en 16 luxe samples zijn. De waarde van deze kalender is boven de £300,-.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Feel Unique – €42,-

Ook de Engelse webshop Feel Unique heeft haar eigen beauty adventskalender. Ook deze kalender bevat helaas niet een vakje voor iedere dag, maar voor maar 12 dagen. Deze kalender bevat onder andere de merken NYX, Invisibobble en Revlon.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

Babor – €70,-

Babor komt met een beauty adventskalender met in totaal 24 verschillende soorten ampullen. De Babor Adventskalender 2017 is verkrijgbaar bij de BABOR Instituten en online via www.babor.nl.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

L’Occitane – €49,-

De kalender van L’Occitane doet mij heel erg denken aan die van vorig jaar. Deze kalender bevat in totaal 24 vakjes en heeft een waarde van €84,-. De kalender is online verkrijgbaar, maar ook in boetieks van L’Occitane.

kerst beauty adventskalenders 2017 advent

L’Occitane Premium Adventskalender – €99,-

Naast de klassieke versie komt L’Occitane dit jaar ook met een Premium versie. Deze kalender bevat in plaats van vakjes zoals de vorige, allemaal laatjes. Ook deze kalender bevat in totaal 24 vakjes en heeft een waarde van €131,-. De kalender is online verkrijgbaar, maar ook in boetieks van L’Occitane

Hoogstwaarschijnlijk zijn dit niet alle beauty adventskalenders van 2017, maar ik heb mijn favorieten uitgezocht en deze met jullie gedeeld. Zelf vind ik ze stiekem allemaal wel erg leuk, maar als ik zou moeten kiezen, dan zou ik voor die van The Body Shop, Charlotte Tilbury of Rituals gaan. In andere landen (denk aan Engeland, Duitsland) zijn nog veel meer adventskalenders te vinden. Dus als je daar misschien toevallig bent, houd je ogen open. Daarnaast wil ik erbij vermelden dat je vaak snel moet zijn om deze kalenders te kunnen bemachtigen. Sommige kalenders vliegen net als warme broodjes over de toonbank.

Welke adventskalender make-up zou jij graag iedere dag open willen maken?