instagram favoriet favorieten tips accounts
Sinds ik een iPhone 6 heb, ben ik steeds meer gaan houden van Instagram! Ondertussen volg ik meer dan 500 mensen, waarvan een hele hoop die prachtige foto’s plaatsen! Zelf hou ik wel van lekkere girly foto’s. Make-up, healthy food, strand, winkels. Mijn smaak voor fotografie is groot. Ik deel mijn absolute favorieten met je die iedereen zou moeten volgen. Het zijn er lekker veel, dus scroll maar lekker door.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe ik haar account ben tegen gekomen, maar ze maakt in ieder geval prachtige foto’s. Ze heet Esther, is Nederlands en door haar Instagram ben ik er ook achter gekomen dat ze een hele leuke blog heeft! Ze plaatst veel foto’s van make-up, maar ook andere leuke lifestyle items. Terwijl ik dit typ kwam ik er ook achter dat ze nog een account heeft waar ze veel foto’s met healthy food plaatst. Ook zeker een aanrader! Ze maakt prachtige inspirerende foto’s en het lijkt me een hele leuke meid. Volg haar hier

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Linda kennen heel veel mensen denk ik wel. Ze is een Zweedse make-up en hair stylist en ook blogger. Ze maakt prachtige looks die enorm inspirerend zijn. Ze fotografeert het ook echt prachtig en ze is zeker een aanrader om te volgen – Volg haar hier

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Ze komt uit Amsterdam, maar waar ik haar van ken weet ik niet. Ik heb ook geen idee hoe ik op haar account gekomen ben. Ze heeft in ieder geval wel haar eigen website. Ze plaats in ieder geval hele heldere en mooie foto’s. Je ziet haar zelf veel op foto’s, maar ook veel eten. De foto’s stralen vrolijkheid uit en ik krijg er direct zin van om op vakantie te gaan. Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Dit meisje Alix is ook Beautyblogger en heb ik leren kennen op aanraden van Femke met een gelijkwaardig artikel als dit. Ze plaats hele wisselende foto’s. Je ziet veel make-up, maar ook eten en outfits. Haar foto’s zijn ook heel licht en de compositie vind ik vaak juist zo mooi! Heel leuk om door te kijken.Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Kate is echt mijn ultieme favoriet! Ik hou echt van haar foto’s! Ook haar blog vind ik prachtig. Ze plaatst wederom veel foto’s van beauty en haar composities zijn altijd heel mooi! De foto’s hebben vaak een witte achtergrond en zijn altijd heel uniek. Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Ook Kayleigh heb ik leren kennen door Femke. Ze is beauty en fashion blogger in Engeland. Vooral haar product fotografie is favoriet bij mij. Ze zet prachtige producten op de foto en doet veel met marmer. De foto’s vind ik erg mooi en ik like bijna elke foto die voorbij komt in mijn feed. Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Marloes heb ik een paar keer gesproken bij events. Naast dat het een ontzettende lieve en leuke meid is, heeft ze ook nog eens een heel leuk Instagram account. Ze inspireert mij heel erg op het gebied van gezond eten. Daar kan ik nog veel van leren! Ze plaats veel foto’s van eten, maar ook van beauty en dingen die ze doet in het dagelijks leven. Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Zoeva vind ik voornamelijk leuk om te volgen omdat er nog veel van dit merk op mijn wishlist staat. Ik volg veel beauty merken, maar laat die niet allemaal zien. Behalve Zoeva! Zij plaatsen namelijk ook nog eens prachtige foto’s van de producten. Daardoor voel ik nog meer de drang om alles ervan te kopen! Volg hun hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Leonie ben ik begonnen te volgen op Youtube, daarna op Instagram en toen ben ik er ook achter gekomen dat ze een blog heeft. Ze plaatst hele leuk foto’s, is dol op make-up en ook nog leuk op Youtube. Ze plaatst veel make-up foto’s en foto’s van wat haar bezig houd. Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Melissa heb ik leren kennen doordat zij layouts maakt. Ik wilde een layout bij haar kopen, maar uiteindelijk heb ik dit niet gedaan. Ze is vormgever en omdat ik zelf ook vormgever ben inspireert mij dat weer heel erg. Hij foto’s zijn heel wit en altijd heel mooi. Ze plaatst veel over vormgeven, maar ook over eten en vrolijke dingen! Er gaat geen foto voorbij die ik niet like.Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
Ook van Becky weet ik niet meer hoe ik er terecht kwam. Ze komt uit Engeland en is 25 jaar oud. Haar foto’s omschrijf ik vooral als schattig. Ze zet schattige producten op de foto. Van eten, tot make-up, tot bloemen. Echt van alles plaatst ze! Volg haar hier.

instagram favoriet favorieten tips accounts
instagram favoriet favorieten tips accounts
An volg ik om haar geweldige looks! Ze zijn zo inspirerend en mooi en weet je wat?! Ze is Nederlands! Dat had ik echt niet verwacht! Ze plaatst dagelijks en ook nog eens heel veel video’s. Heel leuk! Volg haar hier.

Zo dat waren ze! Hopelijk heb je wat aan mijn tips gehad! Zouden jullie eventueel ook mijn favoriete Youtubers, Bloggers of een deel 2 van Instagrammers willen zien? En wat is jou Instagram?