Dit is de tweede keer dat ik een liefdesbrief aan je schrijf. Nee maak je geen zorgen de vorige is niet aangekomen. Mijn 800 romantische woorden waren foetsie weg door het internet. Balen natuurlijk want twee keer hetzelfde typen gaat natuurlijk niet lukken. Toch ga ik het proberen.

Op valentijnsdag ging dan de bel. Met een glimlach deed ik open en daar had de postbode dan een pakketje voor mij. Daar zat dan een romantische liefdesbrief in met daarbij een prachtige roos. Met blijdschap las ik de brief. Hij was van de Zalando man. De mooie knappe man met allemaal pakketjes in zijn armen. Allemaal gillende dames die om hem vechten en speciaal van die man kreeg ik een brief. Een romantische brief met al zijn lieve complimentjes.

Ik ken je niet persoonlijk, maar daar wil ik wel verandering in maken. Een romantische date met z’n tweeën lijkt mij heerlijk. Wat dacht je ervan om samen een dag te shoppen. Jij weet alles van fashion als geen ander. Jij kan mij de beste tips geven en mij de mooiste boetiekjes laten zien. Hoe gaaf zou het zijn om met z’n tweeën misschien in het magazijn van Zalando te shoppen. Jij weet precies wat er allemaal verkrijgbaar is en kan mij alles vertellen over fashion. Weet je nou wat ik echt nog eens zou willen hebben van Zalando? Een prachtige zwarte tas. Bijvoorbeeld deze, deze of deze. Ja dat is wel iets waar ik graag mee aan mijn arm sleur.

Lieve Zalando man, hopelijk lees je deze brief en kunnen we snel gaan plannen voor onze eerste date.

Heel veel liefs Daniëlle

Zo dat was dan mijn brief voor de Zalando man. Nu zul je vast denken. Wat is dit op deze maandagmiddag. Ja, ik wilde graag een liefdesbrief terugschrijven voor mijn Zalando man. Ik heb geen adres van hem en ook een e-mailadres heb ik niet. In zijn liefdesbrief stond dat hij een vaste bezoeker was van mijn blog, dus dat leek me dan de ideale manier om hem mijn liefde te tonen. Wat stond er nou dan allemaal in die brief. Nou dat zal ik laten lezen. Dit was zijn brief die ik kreeg op Valentijnsdag:

Lieve Valentijn,

De afgelopen jaren heb ik je steeds beter leren kennen. Je hebt een geweldige smaak en je uitstraling is precies zoals die van mijn ideale vrouw. Vandaar dat ik je op deze speciale manier wil verrassen en mijn liefde aan je bekend wil maken. Ik ben benieuwd of de liefde wederzijds is, vandaar dit gebaar.

Het is best spannend om je op deze manier de liefde te verklaren, ik ben dan ook benieuwd of je mijn liefdesbrief beantwoordt. Een adres heb ik niet, maar ik ben wel een vaste bezoeker van je blog.

In afwachting van je antwoord. Veel liefde,

De Zalando man

Ik kreeg dan dit leuke pakketje op Valentijnsdag, maar verder had ik niks gedaan. Een dag later heb ik Valentijnsdag nog wel met mijn vriend gevierd. We hebben gezellig tv gekeken met mijn heerlijke zelfgebakken Oreo taart. Ook had ik een paar cadeautjes voor hem en hij voor mij. Ik heb nog een leuk weetje. Of noujah eigenlijk niet leuk. Speciaal voor Valentijnsdag had ik een hartjestaart gebakken. Ik vond het alleen raar dat hij zo koud in de oven moest. Nu haalde ik hem eruit en hij was nog zo vloeibaar als maar kan. Toen ik hem er nog een keer in deed was hij nog vloeibaar. Na nog een keer hem erin te hebben gedaan was hij uitgezakt, nog vloeibaar en gebroken. Het zag er niet uit. Dus snel nog een andere oplossing verzinnen. Dus heb ik een andere taart gebakken. Jammer genoeg niet in een hartjesvorm, maar hij was heerlijk. Toch Björn?

Hoe was jou Valentijnsdag?

x Daniëlle