mijn week
Vorige week kwam er op maandag geen de vaste mijn week in foto’s online, dus deze week is het extra veel. Jeeej! Ik heb geprobeerd lekker veel foto’s te maken en dat is gelukt. Dus bij deze de mijn week in foto’s van twee weken.

mijn week
Het was weer tijd om naar school te gaan. Dus kregen we ook weer een nieuw project. Druk aan de slag dus. // Ook wilde ik graag een map hebben voor mijn blog. De laatste tijd zijn het zoveel papieren, dat het me makkelijker leek dit in een map te bewaren. Ik koos voor een knal roze kleur. Hij komt van de Hema en ik merk dat ik het heel fijn vind.

mijn week
Samen met Kirsten ging ik naar het Hema event toe. Toen we in de trein zaten kwamen we een gebouw tegen dat heel erg leek op een appartement van Vera. We kwamen sowieso wel hele mooie appartementen tegen. // 🙂

mijn week
Ik ging nog even bij de Kruidvat kijken of ze de nieuwe collectie al hadden en die hadden ze nog niet. // Wel hadden ze alle Gosh make-up in de kortingsbak liggen omdat die er dus uit ging. Jammer genoeg waren de leuke dingen gebroken.

mijn week
Het was weer eens tijd voor zelfgemaakte pannenkoeken. Hmm lekker. Daar had ik pas zin in!

mijn week
Ik ging nog maar even weer oefenen met mijn nieuwe camera. Het blijft nog lastig om de juiste instellingen te vinden, maar opzich lukt het wel. Ik vond deze foto’s echt goed gelukt. Rechts zie je het resultaat. Ik ben trots! 🙂

mijn week
Daarbij ook direct een deel van het artikel schrijven // Een paar dagen later heb ik ook een look erbij gemaakt. Ik vond hem zeker goed gelukt!

mijn week
Ik heb al best wel vaak wat over mijn katten verteld. Ze waren alle drie ziek en Molly was heel ernstig ziek geworden. Wij hadden het al door, maar wachtten toch nog even af. We hebben haar wel gedwongen om water te drinken en iets te eten. Als wij dat niet gedaan hadden dan was er een kans dat ze er niet meer was. Ze had namelijk hele hoge koorts en had heel erg last van de niesziekte. We gingen dus naar de dierenarts en daar is ze vier dagen gebleven. Gelukkig gaat het nu een stuk beter! Ze doet ook ineens heel lief. Misschien is ze wel blij dat wij haar gered hebben, haha. // Dus ik was ook blij! 🙂

mijn week
Bij de dierenarts // Toen Molly eenmaal thuis was, was ze weer helemaal de oude. Ze lag natuurlijk weer in de natte wasbak. Waarom?! Geen idee. Het is en blijft een rare kat.

mijn week
Maandagavond moest ik weer werken. Dus dat betekent eten opwarmen uit de diepvries. Dit keer werd het Hutspot. // Op dit moment zijn de Olympische Spelen aan de gang en ik vind het verrassend leuk! We hebben het nu best wel vaak aan staan thuis. Ik vind sommige sporten heel erg leuk om te zien. Toevallig staat het nu ook aan terwijl ik dit typ.

mijn week
Op eBay kwam ik hele leuke mini pannetjes tegen met vormpjes erin. Super leuk! Ze waren ook helemaal niet duur. Ik kun je bijvoorbeeld je eitje of je pannekoekje in doen. Ik denk dat ik hem misschien wel ga kopen. // Ik maakte weer een FOTD voor la blog. Ik denk dat ik dit vaker ga doen. De foto’s met mijn nieuwe camera zijn super scherp dus ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb er nog één klaar staan, maar ik heb geen hele mooie full face foto’s. Zal ik hem wel plaatsen?

mijn week
Op school kreeg ik les. We gingen leren hoe we een presentatie in InDesign konden maken. Ik vond het heel interessant en leuk om te doen. Wat je nu ziet is super simpel, maar je moet natuurlijk altijd met de basis beginnen. // Hmm, ik kon lekker laat beginnen op school. Dus nam ik een heerlijk tosti! Lekker!!

mijn week
Yeah, eindelijk me highscore verbeterd. Ik bleef telkens bij 3 en mijn highscore was 8. Nu kwam ik 1 keer tot 24 en later ook echt nooit weer. Het is echt niet makkelijk! // Hmm, oefenen voor mijn rekenen examen. Ik ben heel goed in Wiskunde, maar niet goed in Rekenen. Gek hea!?

mijn week
Van de Zalandoman kreeg ik een mooie brief met daarbij een prachtige roos! Dat zette wel een lach op mijn gezicht. Ik zal nog wel een liefdesbrief aan de Zalandoman terug schrijven.

En hoe was jou week?

x Daniëlle