intertoys
Herkennen jullie nog die ringen van vroeger. Die van kleur veranderen en dat je kon zien hoe je stemming was? Ja ik had ze ook en droeg ze vroeger met regelmaat. Maar in plaats van een ring te dragen, kunnen we dit nu ook anders doen. Namelijk met nagellak. Okee, het is niet helemaal hetzelfde. Hij veranderd namelijk niet naar je stemming, maar hij veranderd wel van kleur. Hoe gaaf is dat?! Maar dekken de lakjes wel en veranderen ze wel echt van kleur? Ik laat het je weten.


De nagellakjes zijn van het merk Casuelle en er zijn vier kleuren verkrijgbaar. De potjes zien er leuk uit. Ik heb er niet veel op aan te merken. Gewoon normale leuke potjes, maar bij deze review draait het daar niet op. Het gaat erom of ze ook echt werken. De nagellakjes hebben een inhoud van 10 ml en op de dop staat in wat voor kleuren ze zullen gaan veranderen.


De kleuren die heb ik zijn: #Feel Like Midnight Sky, #Feel Like Sky Is The Limit #Feel Like Daydream Dancing en #Feel Like Moonlight Cherry. Jammer genoeg is bij het verzenden de eerste kleur kapot gegaan.

De lakjes drogen snel en de kwastjes zijn ook verassend fijn. Ik vind ze fijner dan bij de vorige lakjes die ik reviewde.


Deze eerste kleur (#Feel Like Midnight Sky) is ook direct mijn favoriet. Ik draag hier twee laagjes. Deze kleur veranderd van een soort lila/blauwe kleur naar een mooie cyaan kleur. Deze vind ik vooral leuk omdat het effect zo verschillend is.

intertoys
Hier zie je de lak direct uit het potje.

intertoys
Hier heb ik de lak in koud water gehouden.

intertoys
Hier heb ik de lak in warm water gehouden.

Deze kleur (#Feel Like Sky Is The Limit) viel eigenlijk een beetje tegen. Hij leek me het mooiste, maar dekte eigenlijk helemaal niet. Na drie laagjes dekte hij nog niet helemaal perfect. Jammer! Ook veranderde hij niet extreem van kleur.

intertoys
Hier zie je de lak direct uit het potje.

intertoys
Hier heb ik de lak in koud water gehouden.


Hier heb ik de lak in warm water gehouden.

Ook deze kleur (#Feel Like Daydream Dancing) vind ik erg bijzonder en mooi. Het is een knalroze kleur die veranderd naar een hele licht roze kleur. Op de foto’s is de lichtroze kleur wat lastig te zien. Mijn handen waren een beetje koud en daardoor veranderde de kleur alweer snel terug. Ook deze lak dekt goed na twee laagjes. Na drie laagjes zou hij eigenlijk nog mooier zijn. Vanwege de licht roze kleur.

intertoys
Hier zie je de lak direct uit het potje.

intertoys
Hier heb ik de lak in koud water gehouden.

intertoys
Hier heb ik de lak in warm water gehouden.

intertoys
Je kan natuurlijk ook leuke dingen met de lakjes doen. Hou je nagels eens voor de helft in het water. Het blijft een paar minuten zo zitten. Leuk om mee te spelen!

De volgende kleur (#Feel Like Moonlight Cherry) heb ik nog steeds op. Na de eerste kleur is dit daarna mijn favoriet. Dit is een soort paarsige bessen kleur. Hij veranderd niet extreem van kleur, maar ik vind hem wel heel mooi. Ook deze dekt goed na twee laagjes.

intertoys
Hier zie je de lak direct uit het potje.

intertoys
Hier heb ik de lak in koud water gehouden.

intertoys
Hier heb ik de lak in warm water gehouden.


Tijdens het lakken zat ik eerst echt met open mond te kijken. Ik wist dat dit bestond, maar in het echt is het nog zo veel leuker. Normaal heb je gewoon een kleur nagellak op, maar nu veranderen ze ook nog eens van kleur. De eerste en de laatste zijn toch echt wel mijn favoriet. Ik ben heel positief over deze lakjes. Ze dekken na twee laagjes goed (op de tweede kleur na), zijn lekker budget en ze veranderen echt super snel van kleur. Ik ben enthousiast in ieder geval!


Deze lakjes kosten €2,49 per stuk en kun je kopen bij de This Is It afdeling van de Intertoys. Of je kan ze hier online bestellen. Ik vind ze erg leuk voor deze lente en ik raad ze je zeker aan!

Wat vind jij van dit soort lakjes?

x Daniëlle

De producten uit dit artikel zijn gesponsord voor een review