make up nieuws geruchten
Make-up Nieuws & Geruchten #20. De zomer is altijd wel een beetje komkommertijd en heeft iets langer geduurd sinds de vorige editie, maar ik heb weer genoeg make-up nieuwtjes en geruchten verzameld! Vandaag laat ik je nieuwe producten zien van onder andere Too Faced, Essence, ABH, Juvia’s Place en meer.


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Geen zin om te kijken? Lees dan alles hieronder. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Juvia’s Place bij Beauty Bay

Juvia’s Place leek me altijd al een prachtig merk, maar nog nooit bestelde ik bij de webshop vanwege de hoge verzendkosten, maar we hebben geluk! Vanaf nu is Juvia’s Place namelijk verkrijgbaar via Beauty Bay. Dit betekent dus dat we de producten voor een fijne prijs naar Nederland kunnen halen!

Anastasia Beverly Hills Subculture Palette

Na het Modern Renaissance Palette komt Anastasia Beverly Hills met het Subculture Palette voor het najaar. Het palette bevat heel veel bijzondere kleuren naar mijn idee. Helaas heb ik wel veel gemixte reviews gelezen. Het palette is inmiddels verkrijgbaar in de US & UK webshop, maar ook via BeautyBay en in het najaar via Great Beauty Bar.

make up nieuws geruchten

Too Faced Unicorn Survival Kit

Too Faced was afgelopen maand live op Social Media en lieten daarin allerlei nieuwe producten zien. Ook liet Jerrod een sneak peak zien van de nieuwe Unicorn Survival Kit. Deze kit bevat onder andere een Limited Edition highlighter die van blauw naar roze reflecteert in het licht. De kit bevat in totaal dus drie producten en een make-up tasje met de tekst “Dream Like a Unicorn.” Wanneer de kit verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend.

make up nieuws geruchten
make up nieuws geruchten

Too Faced Chocolate Vault

Ook tijdens deze livestream maakten ze bekend dat The Chocolate Vault gaan verkopen. Deze set bevat veel chocolade producten van Too Faced. De set bevat drie full-size palettes (the Chocolate Bar, Semi-Sweet, en Chocolate Bon Bons), drie full-size Chocolate Soleil Bronzers, de travel-sized Matte en White Chocolate Chip palettes, en drie full-size Melted Chocolate Lipsticks. Voor welke prijs en wanneer dit verkrijgbaar zal zijn, weet ik helaas nog niet.

make up nieuws geruchten
make up nieuws geruchten
make up nieuws geruchten

Too Faced Kerst/Nieuwjaar Collectie

Too Faced komt deze Kerst met een enorme Kerstcollectie. Jerrod (de eigenaar) heeft verschillende producten laten zien via social media. Welke producten er allemaal precies zullen komen, weet ik nog niet precies. Daarnaast is de lancering datum nog niet bekend. bron foto: Allure


De collectie bevat onder andere het bovenstaande palette waarbij ook een agenda voor 2018 wordt meegeleverd. Ze noemen het ook wel ‘Best Year Ever’.


Dit is het volgende onderdeel van de collectie. Dit bevat een make-up tasje met daarin drie kleine paletten. Je kan ze natuurlijk zelf houden of misschien cadeau geven.


Dit laatste onderdeel bevat ook een klein palette en ook een kleine planner voor 2018.

make up nieuws geruchten

Make-up Nieuws: Too Faced White Chocolate Bar

Too Faced is nog lang niet klaar voor 2017, want ze komen ook met een nieuw Chocolate Bar Palette, namelijk het White Chocolate Bar Palette. De verpakking is vrijwel hetzelfde (op de kleur na natuurlijk). De kleuren van de oogschaduw zijn naar mijn idee heel verrassend. bron foto: Allure

ColourPop Concealers

Ook ColourPop is weer erg actief met nieuwe producten en collecties. ColourPop heeft namelijk de No Filter Concealers gelanceerd. Deze nieuwe concealer is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, heeft een hoge dekking en belooft niet te creasen, oftewel ‘No Filter Needed’.

ColourPop Kwastenlijn

Ook heeft ColourPop een complete kwastenlijn uitgebracht! Dit zijn de prijzen:

Large powder brush $11
 Blush brush $9
 Angled face brush $9
 Stippling brush $8 
Fan brush $7 
Small fluff brush $7

Small eye shades brush $6 
Medium eye shades brush $6 
Blending brush $6
 Tapered blending brush $6
 Pencil brush $6 Angled eye brush $5

Make-up Nieuws: ColourPop Highlighter

Als laatste komt ColourPop ook nog eens met nieuwe highlighters. Deze nieuwe pressed highlighters zijn verkrijgbaar als losse pan, maar ook inclusief een verpakking. Een losse pan kost $7,- en met verpakking voor $8,-.

– Lees ook: Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023