Een weekje vakantie is om. Pfoe, jeetje wat gaat dat snel. Het leek eerder op een lang weekend. Toch heb ik een aantal leuke dingen gedaan. Ik ben naar Duitsland geweest, naar mijn vader gegaan, gewerkt en nog meer en van dat heb ik allemaal foto’s gemaakt. Kijk dus mee naar de mijn week in foto’s van deze keer.

mijn week in foto
Dinsdagochtend ging ik met mijn moeder naar Meppen toe. Dat ligt net over de grens in Duitsland. Meppen is lekker dichtbij voor ons het was weer lang geleden. Dit waren een aantal dingen waar ik heen wilde. We ontdekten ook heel veel nieuwe winkeltjes. Meppen is heel klein, maar wel leuk voor een keertje. // Ook gingen we boodschappen bij de Kaufland doen. Ze hebben in Duitsland altijd zulke lekkere dingen die we hier niet hebben. Het is zo oneerlijk 🙁

mijn week in foto
Ook gingen we naar de Müller. Jammer genoeg hadden ze de nieuwe Essence collectie nog niet, dus over twee weken ofzo wilden we wel nog een keer. Ze hadden wel heel veel lekker luxere parfums. Waaronder deze. // En de Baby Lips waren veel goedkoper. Sowieso is alles van Maybelline en L’Oreal velen malen goedkoper.

mijn week in foto
Bij de Kaufland kwam ik dit palette tegen voor nog geen €5,-. Ik heb me kunnen inhouden. Knap he?!

mijn week in foto
Tussen de middag gingen we lunchen bij de Chinees. Het is daar super goedkoop. We aten een heel vol bord samen met drinken in totaal voor €13,90. Budget hea?! // En nog even een kijkje nemen bij de Kik natuurlijk.

mijn week in foto
Ook hadden ze Manhattan, maar daarvan had ik niks gekocht. // Aan het eind van de middag ging ik naar mijn vader toe. In Duitsland hadden we van die ontbijtgranen gekocht en ik ging het proberen, maar vond het niet lekker. Overmorgen waag ik weer een kans.

mijn week in foto
We zijn toen nog even naar Roden toe gegaan. Daar zag ik deze leuke Hema verdeler. Als het goed is past hij in het Ikea Helmer kastje. Ik wil hem! Ik ben alleen aan het sparen, dus die haal ik in de toekomst wel op. // Wel kocht ik dit bij de Action. Een Audio Splitter. Ik had er al heel lang één, maar die ging kapot. Toen had ik er €6,- voor betaald (ongeveer 4 jaar geleden) en nu is hij maar €0,79.

mijn week in foto
Jaa, eindelijk zijn mijn filters binnen van eBay. Het is heel erg wennen, maar als ik het door heb dan schrijf ik er een artikeltje over. Ik ben er nu al heel erg over te spreken! Vind ze super. // Ik wil nu ook beginnen met een serie. Namelijk Gossip Girl. Ik kijk op dit moment alleen de serie The Walking Dead. Ik kijk heel veel Youtube, maar soms uploaden mensen niet zo heel veel. Dus leek het me handig om aan nog een serie te beginnen en omdat iedereen hier zo enthousiast over is, ben ik super benieuwd.

Zo dat was het weer. Mijn vakantie is weer voorbij. Aankomende week ga ik weer naar school en het zal waarschijnlijk niet heel boeiend zijn. Maarja dat hoort er ook bij. Verder ga ik nog naar de Hi want mijn mobiel doet raar. Ook ga ik nog naar mijn vriend en natuurlijk lekker door blijven bloggen.

x Daniëlle