paris2day
Misschien is het raar dat ik het leuk vind om een tas mee te slepen. Een zwaar ding waar mijn vriend dan stiekem misbruik van maakt aan het einde van de dag. Na lang shoppen gooi ik hem het liefste de sloot in omdat hij zo zwaar word, maar toch vind ik het leuk om weer nieuwe tassen te kopen. Ik kan er geen genoeg hebben. Al zegt mijn vriend van wel. Afgelopen week kocht ik weer een nieuwe tas. De laatste keer dat ik een tas kocht was in september. Dus het mocht weer van mezelf.

paris2day
paris2day
Ik wilde graag een tas waar mijn laptop net in paste, maar ik kon jammer genoeg geen mooie vinden. Of ze waren dan direct heel erg groot. Dus koos ik voor deze tas. De tas komt van de Paris2day. Ik had er nog cadeaubonnen van liggen dus daar had ik hem van gekocht. Jammer genoeg zat er een beschadiging op de tas, maar als ik hem niet mee nam dan was de kans heel groot dat hij er niet meer was. Dus dan nam ik hem maar mee.

paris2day
paris2day
Het is een grote tas met binnenin twee grote vakken met een scheiding en in die scheiding zit nog een vakje met een rits. Verder zit er binnenin ook nog twee losse vakjes voor kleine dingen en nog een vak met een ritssluiting. Aan de buitenkant zit ook nog een vak met een ritssluiting. De hengsels van de tas zijn best wel lang, waardoor je hem makkelijk aan je schouder kan dragen. Er zit ook nog een hengsel bij waardoor je hem helemaal aan je schouder kan hangen. Alleen merk ik dan wel dat de tas heel zwaar voelt vergeleken met de gewone hengsels.

paris2day
De details op de tas vind ik heel mooi. Hij heeft strepen op de voorkant en bij de hengsels twee gouden gespjes. Ja ik vind hem mooi! Hij is zwart en dat is eigenlijk altijd waar ik voor kies bij een tas. Als ik voor bruin ga, dan merk ik dat ik hem minder vaak draag. Mijn vorige tas had veel gouden details. Later merkte ik ook bij die tas dat ik dat niet mooi vond. Deze is lekker rustig en simpel.

paris2day
Hij is lekker groot en er kan veel in. Wat ik ook makkelijk vind, is dat als je hem neerzet hij gewoon blijft staan. Hij heeft namelijk een platte onderkant. Heel handig! Dan valt hij niet telkens om en valt alles eruit als je je tas open hebt.

paris2day
paris2day
Deze tas kost €29,99 en is te koop in de webshop van Paris2day, maar ook in de 11 winkels die ze hebben.

Ga jij liever voor een bruine of voor een zwarte tas?

x Daniëlle

De foto’s zijn trouwens gemaakt met mijn nieuwe camera filters.