fruity shine watermelon
Droge lippen? Labello! Vroeger hadden wij in huis áltijd Labello. Iedereen had zijn eigen Labello en soms Blistex. We hadden altijd de blauwe original versie, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer soorten. Vandaag heb ik wat geschreven over de Fruity Shine Watermelon.

fruity shine watermelon
I’ve been drinking Watermelon. Iets waar ik direct aan moet denken als ik het woord Watermelon hoor of zie. De verpakking is direct al een stuk vrolijker dan de standaard versie. Een lekker opvallend kleurtje en de lippenbalsem zelf heeft ook deze vrolijke kleur. Ook is de dop schuin wat wel een leuk speels effect geeft.

fruity shine watermelon
De geur van de lippenbalsem vind ik echt heel lekker en perfect voor de zomer. Hij ruikt subtiel naar watermeloen en ruikt heerlijk fris. Ik krijg direct zin in een lekker stuk fruit of een glas drinken. Daarnaast heeft deze lippenbalsem ook nog een leuk subtiel kleurtje. Het is een roze ‘my lips but better’ kleurtje. Hij valt niet heel erg op, maar ik vind het wel wat hebben.

fruity shine watermelon
Als je hem op de lippen doet dat voel je hem eerst wel zitten. Hij doet me denken aan de Baby Lips (die heel veel denk ik wel hebben, dus is het makkelijk te vergelijken). Als je je lippen op elkaar doet dan is die van Maybelline wat vloeibaarder en deze van Labello iets stroever en romiger. Wat ik fijner vind weet ik niet. Het is allebei op hun eigen manier fijn.

Elke ochtend en avond gebruik ik deze lippenbalsem en hij is fijn! Ze hydrateren mijn lippen goed en de velletjes zijn na een aantal dagen goed gebruik zo verdwenen. Net zoals de oude vertrouwde lippenbalsems van Labello, maar dan met een kleurtje en een geurtje. Ik ben fan! Deze lippenbalsem geeft je lippen niet alleen een verleidelijke kleur, maar in een korte tijd heb je weer zachte, soepele en zoenbare lippen.

fruity shine watermelon
Deze lippenbalsem kost €2,49 en is onder andere te koop bij de Kruidvat. Houd je niet zo van Watermeloen? Dan is er ook nog een Kersen smaak.

Wat vind jij een fijne lippenbalsem?

x Daniëlle

Het product uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.