temptation island vips
Temptation Island is nog niet eens zo lang voorbij en we kunnen alweer genieten van de nieuwe Temptation Island VIPS afleveringen. Bekijk hier alvast de eerste twee afleveringen van dit seizoen.

Je kan de eerste twee afleveringen via deze website bekijken.

In Temptation Island VIPS gaan vier stellen de ultieme relatietest aan. Deze keer gaan ze naar het zonnige Mexico toe. Twee weken lang zitten de koppels gescheiden van hun parter en gaan ze de uitdaging aan. De koppels hebben twaalf dagen geen contact, maar zien wel bij het kampvuur hoe het er op het andere resort aan toe gaat. De verleiders proberen er alles aan te doen om de ultieme test te laten slagen/falen.

De deelnemers van Temptation Island VIPS zijn drie bekende koppels en ook een onbekend koppel. Ruud en Rowena van het programma Utopia, Niels en Rosanna uit een eerdere editie van Temptation Island, Donny en Amijé van realityserie De Roelvinkjes en het onbekende koppel Stefano en Gelina. De speciale VIPS editie wordt gepresenteerd door Yolante Sneijder Cabau en Kaj Gorgels. Op internet zijn al enkele roddels te lezen of de koppels het dit jaar volhouden of niet en zouden sommigen al ‘gespot’ zijn met andere dames, maar dit blijven natuurlijk allemaal roddels. We gaan het zien!

Temptation Island VIPS belooft heel juicy te worden en de eerste twee afleveringen laten dat ook al zeker zien in de sneak peeks. Zo worden onder andere de koppels voor gesteld, waar niet iedereen op zit te wachten, ze gaan ook nog eens speeddaten en ontmoeten de andere verleiders. Zo wordt er in deze aflevering ook verteld dat als er vanaf nu nog meer vuurwerk afgaat in de vila, dan heeft iemand anders de regels verbroken. Dus dat belooft al heel wat! Ookal wordt het vandaag mooi weer, ik ga wel even tijd vrij maken op Temptation Island VIPS te bekijken.

Beeld: RTL