In Augustus krijg ik waarschijnlijk een macbook. Hier ben ik echt heel erg blij mee. Ik heb geen idee of het me gaat bevallen of dat ik het maar niks vind omdat ik nu al me hele leven op windows werk.

Vele blogs die ik volg hebben ook een Apple laptop of Pc, whatever. Ik heb een macbook nodig voor mijn opleiding ik ga namelijk de opleiding ‘Mediavormgeving’ doen. Ik heb hier superveel zin in!

Voor de mensen die niet weten wat deze opleiding inhoud. Even in het kort: Je ontwerpt met photoshop brochure’s, reclameposter, tijdschriften enz. Super leuk dus!
Ik kijk stiekem al wel voor wat leuke accessoires dingen. Zo wil ik later ook graag dus een sticker. Je hebt echt super grappige, lieve en leuke stickers. Hieronder heb ik even een rijtje gemaakt van stickers die ik leuk vind. Ik heb nog niet specifiek gekeken naar prijs of waar ze weg komen. Wel heb ik er een paar van Supdec. Ik ken deze site eigenlijk niet, maar via Google kwam ik er terrecht.

Heb jij een macbook en wat vind jij van deze stickers?

x Daniëlle