Just Twenty
Al een hele tijd twijfelde ik en steeds vaker zag ik hem voorbij komen. Namelijk een rosé gouden horloge. Ik wilde hem wel graag, maar ik had geen idee of ik het wel zou dragen en of het wel iets voor mij is. Na al dat twijfelen heb ik er toch maar een gekocht. Ik ben gegaan voor een lekker budget horloge en koos er namelijk voor om hem te kop bij de webshop Just Twenty.

Just Twenty
Just Twenty is een hele leuke en budget sieraden webshop. Ze verkopen de laatste tijd steeds meer en ik ben ook al hele leuke pastel kleurige statement sieraden tegen gekomen! De webshop is helemaal niet duur en als je €10,- besteed dan heb je ook nog eens gratis verzending.

Just Twenty
Dit is hoe het horloge eruit ziet. Nu ik hem eindelijk heb vind ik hem toch wel heel erg mooi. Het is echt een horloge hoe ik hem in gedachte had. Geen diamantjes, maar gewoon simpel rosé goud. Wel moet ik er nog mee heen naar de juwelier, want het horloge is wat te groot. Hier had ik gelukkig wel rekening mee gehouden. Misschien dat ik hem in de zomer wat minder ga dragen vanwege het warme weer, maar kan niet wachten om hem te combineren met mijn outfit.

Het horloge kostte €,- en ik heb er nog wat leuks bij besteld zodat ik op de €10,- zat.

Just Twenty
Ik ben heel blij met het horloge terwijl ik eerst zo veel twijfelde. Ik zou je ook zeker even aanraden om op de site van Just Twenty te kijken. Elke week hebben ze wel weer nieuwe producten erop staan.

Kende jij de webshop Just Twenty en heb draag jij vaak horloges?

x Daniëlle