tag
Het leek me leuk om weer eens een tag te doen voor de camera en dit keer heb ik gekozen voor de Beauty Scenario Tag. Een tag met alleen Scenario’s waar je moet kiezen wat je zou doen. De vragen zijn heel leuk en ze waren leuk om te beantwoorden. Kijk dus snel het filmpje als je wil weten wat mijn antwoorden waren.


Klik hier als je het filmpje niet kan zien.
Klik hier als je je wil abonneren op mijn kanaal.

Voor deze tag, tag ik niemand. Je kan hem natuurlijk wel overnemen. Dus hierbij de vragen voor als je hem wil overnemen op je blog of youtube kanaal. Of je kan de vragen beantwoorden in de reacties. Vind ik leuk om te lezen 🙂

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?
2. Je hebt een solliciatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?
3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?
4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?
5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.
6. Je vriendin verrast je met een vier daagse city trip en je hebt maar één uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?
7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?
8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

x Daniëlle