nivea
Als je mij kent, dan weet je dat ik op sommige opzichten een beetje lui ben. Niet altijd, maar soms heb ik gewoon echt geen zin om mijn make-up eraf te halen of mijn huid in te smeren met body lotion. Jup, luiheid. Het is soms zo’n gedoe, want ik wil gewoon slapen en heb niet elke dag zin om nog te wachten tot de body lotion is ingewerkt. Er zitten een paar tussen die snel intrekken en die ik graag gebruik, maar ik heb een hele goede oplossing als je mijn probleem herkent.

nivea
Namelijk een body lotion voor onder de douche. Dit fenomeen is al een tijdje bekend, maar vooral met basic geuren. Nivea heeft nu twee nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd. Namelijk Honing en Cacao. Klinkt al lekker toch?

Uit onderzoek is gebleken dat heel weinig vrouwen zich insmeren na het douchen. Vanwege tijdgebrek of omdat het dus zo plakt. Je huid verzorgen is heel belangrijk en vooral na het douchen is je huid een stuk droger.

nivea
Het werkt eigenlijk heel erg makkelijk. Als je je onder de douche gewassen hebt met douchegel, dan kun je deze body milk uitsmeren op je huid, daarna spoel je het af, afdrogen en je kan je weer aankleden.

nivea
nivea
Wat vind ik er nou van? Ik vind het echt een super product. Het werkt heel makkelijk voor onder de douche. Als ik dan onder de douche vandaan kom en me afdroog, dan voelt mij huid heel gevoed en helemaal niet droog mee aan. Het voelt hetzelfde dan als ik me heb ingesmeerd met een gewone body lotion, maar dan al ingetrokken. Het scheelt enorm veel tijd en van het plakkerige gevoel heb je dus geen last.

De geur ruik je in de tube niet heel erg, maar als je hem gebruikt onder de douche dan is de geur wel aanwezig. Als je dan weer onder de douche weg komt, dan ruik je de geur nog subtiel op je huid.

nivea
De Honing variant is voor de droge huid en de Cacao variant voor de extra droge huid. Hierboven vind je de ingrediënten. De linker is van de Cacao en de rechter van de Honing variant.

nivea
Ik vind het echt een super uitvinding! Dit is zo veel malen makkelijker. Het werkt erg verzorgend en je kan je direct aankleden. Allemaal voordelen, maar wat gaat zo’n grapje dan kosten. In ieder geval helemaal niet zo duur.

Deze Body Milks voor onder de douche kosten €5,99 en je krijgt hier dan 250ml voor.

x Daniëlle