Maybelline Baby Skin

baby skin
Nadat ik hem op heel veel Youtube accounts was tegen gekomen, wist ik het zeker. Dit moet ik hebben! Ik heb het over de Maybelline Baby Skin. Heel veel Amerikaanse meiden hebben het hierover en omdat ik al zo enthousiast was over de Baby Lips, was ik ook wel heel nieuwsgierig hier naar geworden. Jammer genoeg is het nog niet te koop in Nederland, maar wel op eBay. Gelukkig was mijn moeder zo lief om deze mee te nemen uit Londen. Ik heb hem dus kunnen bemachtigen. Ik verwacht dat hij wel naar Nederland gaat komen, dus hierbij alvast mijn review.

De precieze naam van dit product is Baby Skin Instant Pore Eraser. Ik gebruik hem nu al een aantal weken. Niet iedere dag, maar wel meerdere keren per week. Het is dus een primer voor op je gezicht zodat je make-up nog beter blijft zitten en het verkleint je poriën.

baby skin
De verpakking begint direct al leuk. Hij is mooi mint groen met schattige grote roze letters. Het is een tube met een inhoud van 22 ml. Via het tuutje (zo noem ik het maar even) kun je er product uit krijgen. Hij is zuinig in gebruik en met het tuutje krijg je er ook niet direct te veel uit.

baby skin
Hier zie je de ingrediënten van de primer. Ik wil me wat meer verdiepen in de ingrediënten en vooral met bijvoorbeeld een primer, maar het is nog best lastig. Dus voor de mensen die graag de ingrediënten willen zien en eventueel mij er wat over kunnen leren. Hierbij dus de foto.

Dan over naar mijn mening. Uhm wat zal ik zeggen. Ik ben verbaasd. Positief verbaasd. Wauw wat doet dit product goed zijn werk. Dit is pas een primer. Ik heb nu vier primers gebruikt die veel op elkaar leken, maar vergeleken met dit product zijn die vier echt niks. Als je hem op je huid doet dat voelt hij heel stevig aan. Hij voelt een beetje siliconen achtig aan. Hij is ook transparant. Als je hem uitsmeert voel je nog steeds die stevigheid in het product zitten. Zodra je hem helemaal uitgesmeerd hebt, is mijn huid helemaal zacht. Nu was dit ook met die andere primers zo dus dat zegt eigenlijk niks voor mij.

Ik wilde trouwens nog een foto maken van de primer op mijn hand, maar gisteravond (donderdag) had ik daar even geen tijd meer voor. Ik neem de foto zo en zet hem voor 9 uur online op mijn blog.

De laatste tijd gebruik ik hem niet over mijn hele gezicht, maar alleen op droge plekjes of plekjes waar mijn foundation vaak ophoopt. Mijn huid word dan helemaal zacht en mijn make-up brengt veel makkelijker aan. Aan het einde van de dag zit het er nog steeds goed op.

Nu zou ik toch graag mijn review een beetje willen terugnemen van de primer van Catrice. Als ik die met deze vergelijk, dan is deze zo veel beter! Zo leer je nog eens van je eigen reviews. Ik ben benieuwd of er nog betere primers zijn dan deze en of ik me dan nog een keer verbaas.

baby skin
Ik vind deze primer zeker een aanrader. Ik heb geen voor en na foto van mijn gezicht omdat je het echt nauwelijks kunt zien op de foto. Je merkt het pas als je het zelf gebruikt. Je kan dit product alleen gebruiken of met foundation. Hij verkleint namelijk je poriën. Ik heb niet hele opvallende poriën, dus dit is mij ook niet echt opgevallen om eerlijk te zijn.

Omdat we hem nog niet in Nederland verkopen weet ik geen precieze prijs, maar ik heb er ongeveer €10,- voor betaalt.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

38 Reacties

 1. 6 juni 2014 / 07:25

  Maybelline heeft zulke schattige producten! Deze verpakking is ook al zo leuk, ik ben hier heel erg benieuwd naar, lief van je moeder dat ze deze voor je heeft meegenomen.

  • Daniëlle
   Auteur
   8 juni 2014 / 22:56

   Jaa Maybelline heeft echt leuke verpakkingen de laatste tijd. Was ook wel heel blij toen ze zei dat ze hem had meegenomen.

 2. 6 juni 2014 / 07:32

  Hij ziet er al zo lief uit! Het lijkt mij een fijne primer, goede review!
  Liefs, Tessa

 3. 6 juni 2014 / 07:51

  Ik hoop wel dat deze ook naar Nederland komt, maar zoals je zelf al zegt zal dat vast wel. We hebben ook lang op de Baby Lips moeten wachten, maar die kwamen uiteindelijk ook (en zijn nu niet meer uit mijn tas weg te slaan). xxx

  • Daniëlle
   Auteur
   8 juni 2014 / 22:55

   Ik verwacht ook wel dat we ze krijgen, maar je weet het maar nooit. Fingers Crossed

 4. 6 juni 2014 / 07:53

  Fijn dat er eindelijk een primer is die een beetje goed functioneert haha! Het lijkt mij inderdaad ook een fijn product <3

 5. 6 juni 2014 / 08:58

  Fijne review, klinkt goed ! En mooie foto’s heb je gemaakt !! X Denise

 6. 6 juni 2014 / 09:13

  Hele fijne review. Nou hoop ik maar dat deze ook naar Nederland komt :)

 7. 6 juni 2014 / 09:18

  Leuke verpakking in elk geval! Ik ben benieuwd of dit product inderdaad naar Nederland komt, dan ga ik het ook eens proberen.

 8. 6 juni 2014 / 09:39

  Het design van de tube lijkt wel op de babylips alleen dan iets rustiger. Echt heel erg mooi! En dat ie goed werkt is natuurlijk het best =D

 9. 6 juni 2014 / 09:39

  Had er nog niks over gehoord. Ik woon onder een steen, denk ik. Haha. Het klinkt wel heel goed!

  • Daniëlle
   Auteur
   8 juni 2014 / 22:54

   Haha. Zo gek is het niet hoor. Ik zie het eigenlijk alleen maar bij Amerikaanse YouTubers

 10. 6 juni 2014 / 10:11

  Klinkt goed! nou maar hopen dat ook deze naar Nederland komt!

 11. Joyce
  6 juni 2014 / 12:15

  Wat een leuke verpakking ook!

 12. 6 juni 2014 / 16:23

  Ik zag deze ook liggen toen ik in Londen was en twijfelde of ik ‘m mee moest nemen. Hij was wel razend populair want hij was vaak uitverkocht. Heb ‘m uiteindelijk toch niet meegenomen en heb daar nu een beetje spijt van haha. Hoop dat ‘ie ook snel naar Nederland komt!

 13. 6 juni 2014 / 16:26

  Goede review heb je weer geschreven Daniëlle.
  Ik ben zelf niet zo’n fan van de Baby Lips, maar je hebt me nu wel heel benieuwd gemaakt naar deze primer! :-)

 14. 6 juni 2014 / 20:48

  Hij ziet er zo leuk uit en klinkt ook enorm fijn :D x

 15. 6 juni 2014 / 21:22

  Die verpakking is echt zo cute. Ik kende het echt totaal niet. En ik heb nog steeds geen baby lips gekocht!

  • Daniëlle
   Auteur
   8 juni 2014 / 22:52

   Dat moet je echt doen. Ik vind ze echt fijn. Vooral de cherry me variant

 16. 6 juni 2014 / 21:52

  Ziet er echt super schattig uit !!! Klinkt ook erg goed

 17. 6 juni 2014 / 22:21

  klinkt super fijn! wat lief dat je moeder hem wou meenemen voor je !

 18. 10 juni 2014 / 08:42

  Fijne review! Ik heb ook last van droge plekjes en dan komt deze goed van pas. Ik ga kijken of ik hem ergens online kan vinden, want ik moet deze hebben :)

  • Daniëlle
   Auteur
   10 juni 2014 / 09:27

   Ik had hem al gevonden op eBay, maar dan wel een stuk duurder jammer genoeg.

 19. 15 juni 2014 / 20:51

  Ik wil ‘m! De verpakking alleen al – so cute <3 ^_^ Hopelijk komt 'ie snel naar NL!

  • Daniëlle
   Auteur
   16 juni 2014 / 10:04

   Jaa die verpakking is echt schattig, he. Hoop ook echt dat hij naar Nederland komt

 20. 19 juni 2014 / 12:45

  Oeh wat een leuke verpakking! Wat lief van je moeder dat ze hem voor je heeft meegenomen. Ik hoop dat ik snel een keer naar Londen ga!

 21. Priti
  29 december 2015 / 15:32

  Ze zijn nu te bij de kruidvat!