baby skin
Nadat ik hem op heel veel Youtube accounts was tegen gekomen, wist ik het zeker. Dit moet ik hebben! Ik heb het over de Maybelline Baby Skin. Heel veel Amerikaanse meiden hebben het hierover en omdat ik al zo enthousiast was over de Baby Lips, was ik ook wel heel nieuwsgierig hier naar geworden. Jammer genoeg is het nog niet te koop in Nederland, maar wel op eBay. Gelukkig was mijn moeder zo lief om deze mee te nemen uit Londen. Ik heb hem dus kunnen bemachtigen. Ik verwacht dat hij wel naar Nederland gaat komen, dus hierbij alvast mijn review.

De precieze naam van dit product is Baby Skin Instant Pore Eraser. Ik gebruik hem nu al een aantal weken. Niet iedere dag, maar wel meerdere keren per week. Het is dus een primer voor op je gezicht zodat je make-up nog beter blijft zitten en het verkleint je poriën.

baby skin
De verpakking begint direct al leuk. Hij is mooi mint groen met schattige grote roze letters. Het is een tube met een inhoud van 22 ml. Via het tuutje (zo noem ik het maar even) kun je er product uit krijgen. Hij is zuinig in gebruik en met het tuutje krijg je er ook niet direct te veel uit.

baby skin
Hier zie je de ingrediënten van de primer. Ik wil me wat meer verdiepen in de ingrediënten en vooral met bijvoorbeeld een primer, maar het is nog best lastig. Dus voor de mensen die graag de ingrediënten willen zien en eventueel mij er wat over kunnen leren. Hierbij dus de foto.

Dan over naar mijn mening. Uhm wat zal ik zeggen. Ik ben verbaasd. Positief verbaasd. Wauw wat doet dit product goed zijn werk. Dit is pas een primer. Ik heb nu vier primers gebruikt die veel op elkaar leken, maar vergeleken met dit product zijn die vier echt niks. Als je hem op je huid doet dat voelt hij heel stevig aan. Hij voelt een beetje siliconen achtig aan. Hij is ook transparant. Als je hem uitsmeert voel je nog steeds die stevigheid in het product zitten. Zodra je hem helemaal uitgesmeerd hebt, is mijn huid helemaal zacht. Nu was dit ook met die andere primers zo dus dat zegt eigenlijk niks voor mij.

Ik wilde trouwens nog een foto maken van de primer op mijn hand, maar gisteravond (donderdag) had ik daar even geen tijd meer voor. Ik neem de foto zo en zet hem voor 9 uur online op mijn blog.

De laatste tijd gebruik ik hem niet over mijn hele gezicht, maar alleen op droge plekjes of plekjes waar mijn foundation vaak ophoopt. Mijn huid word dan helemaal zacht en mijn make-up brengt veel makkelijker aan. Aan het einde van de dag zit het er nog steeds goed op.

Nu zou ik toch graag mijn review een beetje willen terugnemen van de primer van Catrice. Als ik die met deze vergelijk, dan is deze zo veel beter! Zo leer je nog eens van je eigen reviews. Ik ben benieuwd of er nog betere primers zijn dan deze en of ik me dan nog een keer verbaas.

baby skin
Ik vind deze primer zeker een aanrader. Ik heb geen voor en na foto van mijn gezicht omdat je het echt nauwelijks kunt zien op de foto. Je merkt het pas als je het zelf gebruikt. Je kan dit product alleen gebruiken of met foundation. Hij verkleint namelijk je poriën. Ik heb niet hele opvallende poriën, dus dit is mij ook niet echt opgevallen om eerlijk te zijn.

Omdat we hem nog niet in Nederland verkopen weet ik geen precieze prijs, maar ik heb er ongeveer €10,- voor betaalt.

x Daniëlle