action
Sommige producten wil ik zo goedkoop mogelijk. Enorm veel geld uitgeven aan iets wat je nodig bent is niet leuk, sparen voor iets wat je graag wilt is veel leuker. Vorige week zag ik iets liggen in de winkel en het was zo enorm goedkoop. Ik werd heel erg nieuwsgierig en nam het mee. Het zijn namelijk reinigingsdoekjes en ze kostten maar €0,19 voor 25 doekjes. Dat is zo enorm veel goedkoper vergeleken met andere merken. Benieuwd of ze dan ook wel echt werken? Lees dan snel verder.

action
Deze doekjes zijn van het merk Beau. Aan de verpakking is niets te zien. Ze zien er net zo uit als andere reinigingsdoekjes. Ook de doekjes zelf zien er precies hetzelfde uit. Als je ze eruit haalt voelen ze erg vochtig aan. Heel benieuwd of ze dan ook echt werken.

Ik gebruik niet vaak reinigingsdoekjes om mijn make-up eraf te halen. Enkel in gevallen als ik geen zin heb of ergens anders ga slapen. Omdat het dan toch wel een stuk makkelijker is en sneller gaat. Reinigingsdoekjes zijn ook wel wat slechter voor je huid. Want je gaat er namelijk al snel mee boenen omdat je vaak niet alles perfect eraf krijgt. Voor je huid is het niet goed om te boenen en rondom je ogen al helemaal niet. Maar als je erop let en geen waterproof mascara draagt dan hoef je vast al een stuk minder hard te boenen.

action
Hier zie je alle ingrediënten. Vaak is het zo bij goedkope doekjes dat er veel alcohol en parfum in zit en dit is slecht voor je huid. In dit product zit geen alcohol. Wel heb ik parfum in de lijst gevonden, maar gelukkig staat hij bijna helemaal onderaan. Hier zal dus niet veel van in zitten gelukkig.

Deze doekjes zijn verrijkt met kamille, jojoba olie en aloë vera. Het zijn hele zachte doekjes die een milde lotion bevatten (pH-huidneutraal). Dit klinkt al veel beter dan andere reinigingsdoekjes. In veel reinigingsdoekjes zitten niet veel verzorgende ingrediënten, maar in deze juist wel. Dat had ik niet verwacht. Als ik de verpakking moet nagaan dan klinken het als goede doekjes, maar zijn ze dat ook?

action
De doekjes voelen zacht en nat aan en ik haal mijn make-up er makkelijk mee af. Als ik een foutje heb gemaakt, kan ik het er ook nog eens heel precies eraf halen. Ze werken goed en er is echt niks mis mee. Ik ben verbaasd. Zulke fijne doekjes voor zo’n lage prijs!

Ik ben zeer tevreden over deze doekjes en al helemaal voor de prijs. Ik wil er graag nog meer van inslaan, want wie weet gaan ze wel weer uit het assortiment. Ik gebruik de doekjes nu vaak eens per week of eens per twee weken. Ik ga nog wel eens naar vrienden toe en dan kom ik laat thuis en geloof mij maar, ik heb dan echt geen zin meer om mijn make-up er met allerlei lotions eraf te halen. Ze werken goed en ben enorm verrast. Oh en voor de beautybloggers onder ons. Ze zijn ook nog eens handig voor swatches.

Ze kosten maar €0,19 en ik denk dat daar bijna geen merk meer tegenop kan. Je kunt ze kopen bij de Action.

x Daniëlle