ooglook
Na de heftige look van gisteren, leek het me leuk om een look te maken die ik wat sneller zou dragen. Een look met mijn geliefde Too Faced palette. Het is mijn eerste high-end palette en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. De kwaliteit is echt top en er zitten prachtige kleuren in. Ik gebruik hem ook erg vaak in een week. Vandaag pakte ik een kleur die ik toch niet extreem vaak pak. Namelijk de kleuren Honey Pot. Een opvallende gouden kleur. Benieuwd met welke kleuren ik hem heb gecombineerd. Kijk dan even verder.

ooglook
In eerste instantie dacht ik altijd dat het een kleur was die echt ’too much’ was, maar elke keer als ik hem gebruik ben ik weer een beetje verbaasd. Het is eigenlijk echt een hele mooie kleur die heel mooi is voor een dagelijkse look.

ooglook
De kleur Honey Pot heb ik gecombineerd met Cocoa Puff in de arcadeboog en Heaven op het bewegend ooglid. Hele simpele look eigenlijk. De look heb ik natuurlijk afgemaakt met een eyeliner en dit keer eens voor de verandering met een wing. Om niet te vergeten heb ik ook natuurlijk een mooie laag mascara aangebracht.


Hier zie je look in vorm van een kort filmpje. Klik hier om hem via Youtube te bekijken.

Gebruikte producten:
Too Faced Natural Eye Palette (review)
Catrice Eyebrow set (review)
Essence Maximum Volume Mascara (review)
Miss Sporty 24H Up Booster Eyeliner (review)
Essence Long Lasting Eye Pencil Black
Catrice All Matt Plus Foundation (review)
Hema Blush Dark 03
Catrice Prime & Fine Highlighting Powder (review)
Catrice Prime & Fine Mattifying Powder Waterproof (review)
Maybelline Baby Skin Primer (review)

ooglook
Misschien had je het al gezien, maar je ziet al weinig full face foto’s. Dat komt omdat ik vorige week echt heel verkouden was en daardoor ook ziek thuis bleef. Toch wilde ik een look maken, anders zou ik achter lopen met mijn artikelen. Jup dat klopt ook, zondag en maandag stond er ook al geen artikel online. I’m so sorry! Het was heel druk met werk en gezellig voetbal kijken en vieren dat ik zomervakantie had, dat ik echt eventjes geen zin had in bloggen. Nu ik wat meer in mijn vaste routine zit, ben ik weer lekker vooruit aan het schrijven.

ooglook
Zelf ben ik nog wel een beetje verbaasd over de look. Ik vind hem verrassend mooi geworden. Deze ga ik vaker dragen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Deze week is het dus de JULEYES week op Make Me Blush. Een week met elke dag een nieuwe ooglook.

JULEYES #1

x Daniëlle