Urban Decay All Nighter Concealer Review
Een concealer die belooft ultra dekkend te zijn, waterproof met een flawless, matte finish die tot wel 24 uur lang blijft zitten. Dat klinkt ideaal toch?! De Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer is namelijk de concealer die dit belooft. In dit artikel vertel ik je er meer over en laat ik je weten wat ik ervan vind.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
De Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer wordt geleverd in een doosje wat mij echt een luxe gevoel geeft. De verpakking zelf ziet er ook werkelijk waar prachtig en luxe uit. De verpakking lijkt zoals verwacht erg op de bijpassende Urban Decay All Nighter Foundation. De ‘gaten’ in de verpakking die je de kleur laten zien, vind ik enorm bijzonder en mooi.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
De concealer breng je aan door middel van deze applicator. De applicator is aan het uiteinde schuin waardoor je hem makkelijk kan aanbrengen voor onder de ogen. De Urban Decay All Nighter Concealer is verkrijgbaar in 14 verschillende tinten, waarvan ik de kleur Fair – Neutral review.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
De concealer belooft geschikt te zijn voor het camoufleren van allerlei huidproblemen, van donkere kringen tot littekens en verkleuringen. Hij is zo gepigmenteerd dat hij zelfs tattoos zou kunnen verbergen. Deze concealer belooft een ultra matte dekking die dankzij de water resistente formule dag en nacht blijft zitten.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
Hier zie je de swatch van de concealer op mijn arm. Je ziet direct al na één streep dat hij heel veel dekking geef.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
Urban Decay All Nighter Concealer Review
Hier zie je het verschil met de concealer onder mijn ogen. De normale hoeveelheid concealer die ik aanbreng is in dit geval achteraf zelfs een beetje te veel voor deze concealer.

Urban Decay All Nighter Concealer Review
Je hoeft maar een klein beetje concealer aan te brengen. Deze concealer is namelijk erg gepigmenteerd. De concealer geeft zeker een mat effect en bedekt de donkere kringen onder mijn ogen. De concealer is wel aan de droge kant wat je op de foto’s ook wel kan zien, dus dat is iets om rekening mee te houden als je een droge huid hebt. Combineren met een primer en een goede poeder zou ook al erg kunnen helpen. Wel krijg je er daarvoor voor terug dat hij een matte finish heeft en goed gepigmenteerd is.

Urban Decay All Nighter Concealer Review

Conclusie Urban Decay All Nighter Concealer

Deze concealer is erg hoogdekkend, geeft een matte en flawless finish en blijft heel erg lang zitten. Ik vind hem erg fijn in gebruik en hou van die hoge dekking. Wel is hij een tikkeltje aan de droge kant, wat iets is om rekening mee te kunnen houden. Als je een droge huid hebt, kan het zijn dat deze concealer niet geschikt is voor jou. Vooral voor dagen waarbij ik veel dekking kan gebruiken, is deze concealer echt een uitkomst. De concealer brengt makkelijk aan en is goed te blenden.

De Urban Decay All Nighter Concealer Review is verkrijgbaar voor een prijs van € 25,50 bij onder andere ICI Paris XL en de Urban Decay webshop.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld voor Urban Decay. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.