Benefit Unboxing Filmpje Goodiebag
Als je me volgt op Social Media, dan had je het waarschijnlijk wel gemerkt, maar ik heb een hele grote goodiebag gewonnen van Benefit. Er was een winactie op Instagram waarbij je moest raden hoeveel producten er in de Bene-vaas zaten. Ik waagde een gok en tot mijn verbazing kreeg ik een berichtje dat ik had gewonnen. Echt ongelofelijk. Gelijk toen het pakket binnen kwam heb ik een video opgenomen. Een leuke Benefit Unboxing dus.

In de video vertel ik er mee over en wat er allemaal in de goodiebag zat. De goodiebag heeft een waarde van €450,-. Het is een lang filmpje geworden, maar korter kon eigenlijk niet. Veel kijk plezier.


Klik hier om het filmpje op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Benefit Unboxing Filmpje Goodiebag
Benefit Unboxing Filmpje Goodiebag
Dat was dan alweer het filmpje van de inhoud. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden en of je het lange filmpje ook erg vond. Dan weet ik of ik daar de volgende keer rekening mee moet houden.