Misschien wist je het al, maar mijn BB Cream van Skin79 vind ik echt geweldig. Inmiddels heb ik twee travel verpakkingen opgemaakt en twee grote potten. Jup ik ben fan! Ik kan echt niet meer zonder en wil heel graag nieuwe Koreaanse producten gaan proberen. Want Skin79 is namelijk een Koreaans merk. Dit heb ik gedaan en ik ga laten zien wat voor product en wat ik ervan vind.


Dit keer heb ik iets geprobeerd van het merk Etude House. Ook dit is een best bekend Koreaans merk, maar niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen voor zover ik weet. Daarom heb ik deze producten uit een Nederlandse webshop. Namelijk Allurelle. Allurelle is een Nederlandse webshop die zich focust op Koreaanse make-up.

De twee lipsticks die ik had gekozen werden veilig verstuurd en kwamen netjes aan. De lipsticks zitten in doosjes, maar veel aan die doosjes zul je waarschijnlijk niet hebben. Er staan eigenlijk alleen maar dingen op in een taal wat ik niet kan ontdekken. Uit deze doosjes komen dan twee prachtige lipsticks tevoorschijn. Leuke zacht roze verpakkingen en ze zijn heel leuk afgewerkt. Het is echt een eyecatcher in je stash. De foto zegt eigenlijk al genoeg.


Als je ze dan open doet dat is er daar zelfs op gelet op details. Want op de lipstick zelf staat nog het logo van Etude House. Als je mij kent dan weet je dat ik een zwak voor mooie verpakkingen heb. Ze komen door de test! Ze zijn namelijk enorm schattig.


Dan nu over naar de kwaliteit van de lipsticks, waar het allemaal om draait. Hierboven zie je de swatches op mijn hand. De linker is de kleur en de rechter de kleur. Ze zijn goed gepigmenteerd. Geen wow effect, maar ze zijn wel gewoon erg mooi. Ze zijn niet matt, maar ook niet extreem glanzend. Gewoon een middenweg.Hier zie je de roze op mijn lippen. Als je ze aanbrengt voelen ze eigenlijk best zacht aan. Het voelt een beetje als een lippenbalsem. Erg fijn dus en het blijft best lang zitten. Ik vind het lastig in te schatten hoe veel uur, want dat verschilt met wat je doet natuurlijk en wat voor weer het is en noem maar op. De roze kleur lijkt mijn velletjes op mijn lippen wat te accentueren, maar na een tijdje word dit minder. Bij de oranje kleur valt het nog minder op en na een paar minuten dragen is het eigenlijk bijna helemaal weg getrokken.Hier zie je de oranje kleur op mijn lippen. Dit is echt een knal oranje WK kleur. Deze kleur voelt wel fijner aan op mijn lippen. Deze laat namelijk nauwelijks velletjes zien op mijn lippen. Kwalitatief vind ik ze fijn in gebruik.


De kleuren vind ik alleen niet helemaal mijn ding. De oranje is leuk voor het WK en Koningsdag en de roze is niet helemaal een kleur die ik mijzelf vind staan. Leuke lipsticks, maar misschien dat ik nog ga kijken voor andere kleuren.

De lipsticks kost €7,75 per stuk en zijn te koop bij de webshop Allurelle.nl

x Daniëlle

De producten uit deze review zijn gesponsord. Lees mijn disclaimer.