nikon d5100 spiegelreflex
Ja je leest het goed. Op dit moment heb ik geen camera meer. Gelukkig is het maar voor een korte tijd. Mijn camera zette namelijk geen bestanden meer over via de kabel en ben ik er dus mee terug gegaan naar de Media Markt.

Afgelopen week is hij opgestuurd en wanneer ik hem precies terug krijg is nog niet zeker. Ze weten niet wat er mee aan de hand is en ik hoop natuurlijk heel erg dat ik hem snel en gemaakt weer terug heb. Dit kan tot maximaal drie weken duren. Drie weken lijken kort, maar het is echt heel erg lang. Vooral voor een beautyblogger. Natuurlijk heb ik extreem veel foto’s gemaakt, maar tijdens het schrijven van de artikelen kwam ik er al achter dat ik een foto miste. Bijvoorbeeld een foto van een product op mijn gezicht. Dus automatisch kan het artikel dan niet online. Ik heb nog een oude camera, maar de kwaliteit daarvan is een behoorlijk stuk minder, dat ik dat eigenlijk niet wil.

Met dit artikel wil ik eigenlijk een soort sorry zeggen. Want waarschijnlijk zullen er wat minder veel reviews online komen van beautyproducten. Ook wil ik jullie graag even op de hoogte stellen zodat jullie weten waarom misschien een enkele foto mindere kwaliteit heeft.

Liefs Daniëlle