oranje nagellak
Het is bijna weer zover. Nederland gaat vanavond weer voetballen en ik ben heel benieuwd wat de uitslag zal worden. Ik ga vanavond lekker het WK kijken met vrienden met mijn oranje outfit en mijn oranje nagels. Jup, daar ga ik het over hebben. De oranje nagels voor bij het WK. Ik heb kunstnagels speciaal voor het wk, maar dit keer laat ik leuke oranje lakjes zien. Het zijn vier hele verschillende kleuren in vier hele verschillende prijs categorieën.

oranje nagellak
Dit zijn alle vier de lakjes. Ze zijn niet helemaal hetzelfde of allemaal knal oranje, maar daarom zijn ze ook juist zo leuk om buiten het wk om te dragen. Extra handig dus. Het kan zijn dat de laagjes wat streperig lijken, maar dit ligt echt aan mijn nagels. Ze zijn nu echt niet lang en mooi meer door al het werken.

oranje nagellak
oranje nagellak
Als eerste deze van de Action. Deze komt uit een kitje met 4 andere kleuren. Namelijk blauw, geel, groen, paars en oranje. Het is geen duur setje. Hij kost bij de Action €1,79. Voor vijf lakjes dus. Het is een leuk fel oranje lakje met een beetje een gouden shimmer. Echt een toffe kleur voor het WK. Deze heb ik op Koninginnedag en het vorige WK ook al gedragen. Op deze foto draag ik twee laagjes.

oranje nagellak
oranje nagellak
Hoef je niet direct vijf lakjes ga dan voor deze van Essence. Hij is ook lekker budget en dit is pas een knal oranje kleur. Geen poes pas, maar typisch Holland Oranje. Hier zit je altijd goed mee. Dit is toch wel een kleur die ik perfect vind passen bij het WK. Hier draag ik ook twee laagjes. Hij lijkt een beetje een gel effect te hebben en dat vind ik er wel tof uit zien. Hij is in de kleur 145 Flashy Pumpkin en deze kost €1,69.

oranje nagellak
oranje nagellak
Toch liever iets meer kwaliteit en een lakje die je ook buiten het WK om kan dragen. Ga dan voor deze van Essie. Het is een populaire mooie oranje kleur. De kleur heet Chubby Cheeks. Die een beetje neigt naar rood/roze, maar toch nog opvallend oranje is. Een mooi lakje van mijn favoriete nagellak merk. Hier draag ik ook twee laagjes van. De prijs zit wel jammer genoeg wat tegen. Deze heeft een prijs van €9,99.

oranje nagellak
oranje nagellak
En dan als laatste alweer deze van Inglot. Deze neigt nog iets meer naar roze, maar vind ik ook wel erg mooi. Heel draagbaar ook voor buiten het WK om. Hiervan draag ik ook twee laagjes. Deze is in de kleur 365 en dit lakje kost €9,-

oranje nagellak
Mijn favoriet voor het WK is toch wel die van Essence. Hij ziet er heel erg mooi uit en het is gewoon de perfecte oranje opvallende kleur. Hij blijft misschien niet super lang zitten, maar hiermee hoe ik ook niet heel lang rond te lopen. Oranje is mooi, maar zo’n knal kleur draag ik liever niet elke dag. Jup, ik ga voor lekker budget en kies voor die van Essence.

Wat zijn jou aanraders als het gaat om oranje nagellakjes?

x Daniëlle