vintage romance ooglook
Dinsdag kon je de eerste look zien van de JULEYES week bij Make Me Blush en vandaag is het alweer de derde look. Dinsdag had ik een palette gebruikt die ik nog niet vaak had gebruikt. Namelijk het Glory Palette, vandaag pakte ik weer een prachtig palette tevoorschijn die ik niet enorm vaak gebruik. Namelijk het Vintage Romance Palette van Sleek. Een prachtige palette met naturelle en paarse kleuren.

vintage romance ooglook
In de look heb ik natuurlijk ook een paarse kleur verwerkt. Paars vind ik heel mooi voor op mijn oogleden, maar gebruik ik niet heel vaak omdat ik het niet altijd bij mijn outfit vind passen. Deze dag droeg ik een zwart blousje en daar past elke felle kleur bij. De perfecte gelegenheid om de kleur dus te dragen.

vintage romance ooglook
In deze look heb ik Marry in Monte Carlo gebruikt op mijn bewegend ooglid, Court in Cannes in de arcadeboog, Lust in LA in de outer v, Honeymoon in Hollywood in het buitenste deel van het bewegend ooglid en Heaven uit het Too Faced Palette als highlighter.


In dit filmpje vind je nog meer beelden van deze look. Klik hier om hem op Youtube te bekijken.

vintage romance ooglook
vintage romance ooglook

Gebruikte producten:

Sleek Vintage Romance Palette (review)
Too Faced Natural Eye (review)
Miss Sporty 24H Up Booster Eyeliner (review)
Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara (review)
Skin79 Vip Gold BB Cream (review)
Catrice Prime & Fine Mattifying Powder Waterproof (review)
Sleek Rose Gold (review)
Catrice Eyebrow Set (review)
Essence I Love Stage Eyeshadowbase (review)
Essence Stay All Day Concealer (review)

vintage romance ooglook
vintage romance ooglook
De look vind ik zeer geslaagd. Paars is een kleur dat ik vaker moet dragen. Ookal was iets donkerder paars mooier geweest denk ik. Want deze paars neigt meer naar roze waardoor het lijkt alsof ik een beetje moe/ziek ben. Bij deze kleur valt het redelijk mee. Wat vind jij van deze look?

x Daniëlle