etos hydra oog creme cream
Een mooie huid begint met een goede basis. Een goede oog-, dag- en nachtcrème is daarom al een goede eerste stap. Persoonlijk geef ik vaak niet veel geld uit aan deze drie producten. Vandaag ga ik voor jullie de oog-, dag- en nachtcrème reviewen van het Etos eigen merk. Benieuwd of deze budget proof daadwerkelijk goed werken?

Etos heeft verschillende lijnen voor de verzorging van je gezicht. In totaal zijn er zes verschillende lijnen waarvan ik de Hydra lijn ga reviewen. Deze lijn is de ‘standaard/normale’ lijn van Etos. Deze dag- en nachtcrème zijn geschikt voor de normale en gemengde huid en de oogcrème voor alle huidtypen.

De verpakkingen zien er leuk uit. Heel simpel, maar toch leuk gedaan met de typografie. Verder vind ik ze allemaal erg makkelijk in gebruik. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat de dag- en nachtcrème een andere kleur dop hebben. De verpakkingen lijken namelijk behoorlijk veel op elkaar en op deze manier haal je ze minder snel door elkaar.

etos hydra oog creme cream

Etos Hydra Oogcrème – 15 ml €3,99

Als eerst ga ik wat vertellen over de Hydra oogcrème. Deze oogcrème belooft wallen en kraaienpootjes te verminderen. Hij bevat Bisabolol en Shea butter voor extra voeding rondom je ogen. Je hebt maar een klein beetje van de oogcrème nodig waardoor je er lekker lang mee kan doen. De oogcrème voelt lekker verfrissend en voedend aan. Verder merk ik eerlijk gezegd niet veel verschil met mijn huid. Hij voelt voedend aan voor mijn huid, maar persoonlijk heb ik het idee dat ik met mijn jonge huid aan een dagcrème wel genoeg zou hebben.

etos hydra oog creme cream

Etos Hydra Dagcrème – 50 ml €3,49

Een dagcrème heb ik wel eens eerder van Etos geprobeerd jaren geleden en daar was ik toen niet enthousiast over. Ik ben benieuwd of deze lijn het beter voor mijn huid gaat doen. Deze dagcrème bevat SPF 15 en Hyaluronzuur dat de huid verstevigt. Als ik de crème aanbreng voelt hij ook erg verfrissend en voedend aan. Het uitsmeren gaat makkelijk en hij trekt snel in. Als ik de crème namelijk insmeer dan kan ik hem al snel niet meer goed insmeren omdat hij dan grotendeels is ingetrokken en dat is fijn. Als ik hem niet meer makkelijk kan insmeren dan voelt hij eventjes plakkerig aan en na ongeveer een halve minuut is hij helemaal ingetrokken. De dagcrème bevalt mij erg goed! Vaak heb ik namelijk met goedkopere dagcrèmes dat ik het idee heb dat ik extra veel zweet in mijn gezicht door de crème. Dit had ik dus ook met een eerdere Etos dagcrème, maar deze variant bevalt mij echt ontzettend goed. Kan er geen minpunt over vertellen.

etos hydra oog creme cream

Etos Hydra Nachtcrème – 50 ml €3,49

De nachtcrème ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Deze nachtcrème bevat macademia olie en sheaboter. De nachtcrème voelt zoals verwacht wat dikker aan dan de dagcrème. Hier heb ik eerlijk gezegd niet veel op aan te merken. In de ochtend voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan en dat vind ik in ieder geval fijn.

etos hydra oog creme cream

Conclusie Etos Hydra lijn:

Zelf ben ik wel erg te spreken over deze producten van Etos. Ik heb gelukkig een makkelijke huid en de producten werken goed voor mij. De oogcrème zou ik voor mijzelf overbodig vinden. Ik ga hem wel opmaken, maar ik zou hem niet meer opnieuw kopen. De dagcrème vind ik erg fijn en ben ik erg over te spreken. De nachtcrème vind ik verder prima en heb ik ook niet veel op aan te merken. De prijs van de producten vind ik enorm fijn en dat ze ook nog goed werken, maakt het alleen maar fijner.

De Etos Hydra gezichtsverzorging producten zijn uiteraard verkrijgbaar bij Etos.

De producten uit deze review heb ontvangen als Etos Friend. Lees de disclaimer voor meer informatie.