ooglook Too Faced Natural Eye
Het is een tijdje mijn dagelijkse look geweest, maar dat is in de loop der tijd weer veranderd. Toen ik vorige week dit palette weer pakte wilde ik toch wel heel graag weer diezelfde look maken. Het is namelijk weer een look met het Too Faced Natural Eye Palette. Ja alweer. Ik ben gewoon echt verliefd op dit palette en iedereen die van natuurlijke oogschaduw houd en een beetje kwaliteit, moet dit palette echt hebben! Dit is dus nummer 4 van de JULEYES week bij Make Me Blush

ooglook Too Faced Natural Eye
Er zijn al twee redelijk heftige looks online gekomen en een look voor alledaags, dus maak ik het weer in evenwicht en is dit weer een leuke alledaagse look. Omdat veel mensen toch wel naturelle looks maken, is het misschien ook voor jullie leuker om er eventueel inspiratie uit te halen.

ooglook Too Faced Natural Eye
Voor deze look heb ik de kleur Push-Up uit het Too Faced palette op mijn bewegend ooglid gedaan. Velvet Revolver zit in mijn arcadeboog en Sexpresso onder mijn wimperrand. De look heb ik verder nog afgemaakt met eyeliner en mascara.

ooglook Too Faced Natural Eye
Op de foto komt het altijd heel anders over, want je ziet helemaal niet zo veel van de kleuren als dat ze in het echt zijn. Dus vandaar ook nog een filmpje erbij, maar ook op film zie je het niet altijd hetzelfde als in het echt. Hij lijkt dus enorm naturel, maar eigenlijk valt de kleur Push-Up nog best wel heel erg op. Heb je dit palette? Probeer de look dan ook even.

Dit keer geen filmpje van de look, want ik was hem aan het editten en kwam erachter dat de beelden van de look zelf van dichtbij weg waren. Balen dus.

ooglook Too Faced Natural Eye
Gebruikte producten:
Too Faced Natural Eye (review)
L’Oréal Super Liner Perfect Slim (review)
Essence Maximum Volume Mascara (review)
Skin79 Vip Gold BB Cream (review)
Catrice Prime & Fine Mattifying Powder Waterproof (review)
Elf Blush & Bronzer Duo (review)
Catrice Eyebrow Set (review)
Essence I Love Stage Eyeshadowbase (review)
Essence Stay All Day Concealer (review)

ooglook Too Faced Natural Eye
Deze look vind ik weer echt heel mooi die ik ook met heel veel plezier draag. Wat ik op dit moment bijna dagelijks draag is deze look, maar dan met Silk Teddy op het bewegend ooglid. Ook prachtig, maar net wat subtieler.

Wat vind jij van deze look?

x Daniëlle