mijn week
Hoewel het er vorige week zo veel waren, zijn het er deze week heel weinig. Toch heb ik weer een ‘mijn week in foto’s’ voor jullie. Normaal zien jullie altijd twee foto’s, maar nu probeerde ik het eens met één. Ik weet alleen niet of ik het wel wat vind. Ineens is bijna mijn hele scherm gevuld met een foto. De volgende keer misschien toch maar weer twee naast elkaar. Genoeg gepraat, tijd voor de foto’s.

mijn week
Mijn allereerste italiaanse schepijsje van dit jaar. Ik nam de smaken appel en yoghurt. Lekker fris!

mijn week
Daarna gingen we uit eten bij een pizzeria. Normaal neem ik echt altijd Pizza Hawaii, maar besloot eens wat anders te nemen. Dus nam ik een fruit pizza. Geen aanrader. Het leek net alsof er een fruitblikje op was gegooid. Bummer!

mijn week
Wat kan ik zeggen?! <3

mijn week
Afgelopen week ging ik weer naar mijn paps toe. In de avond zat ik lekker op de bank en keken we naar Gerard en Gorden. Echt om te lachen.

mijn week
We gingen nog even naar de stad en daar zag ik deze hele leuke schoenen in de aanbieding voor mijn vriend. Jammer genoeg deed het internet het niet en daardoor kon hij de foto niet zien. Ik twijfelde of hij ze graag wilde, dus nam ik ze maar niet mij. Achteraf vond hij ze wel erg leuk.

mijn week
Lekker make-uppen bij mijn paps.

mijn week
Toen ik thuis kwam had een mevrouwtje mij wel weer gemist. Wat is ze toch ook schattig.

mijn week
Buiten foto’s maken in deze hitte. Eigenlijk is het niet te doen.

mijn week
Omdat ik veel werk en niet veel buiten ben daardoor, gaat bruin worden ook minder snel. Ik probeerde een zelfbruiner uit en je ziet nog niet echt verschil. Toch blijf ik het proberen. Weg met die melkflessen!

mijn week
Samen met mijn vriendje en een vriend gingen we naar een wedstrijd van Feyenoord kijken. Nu ik de regels wat meer snap door het WK vind ik het ook een stukje leuker om te kijken.

mijn week
Lekker even nagels lakken.

mijn week
Toen ik vrij was moest ik in mijn werkoutfit naar huis fietsen. Lange broek, dichte schoenen, lange mouwen. Het was verschrikkelijk, maar wilde me niet omkleden op de mini wc omdat het minder dan twee minuten fietsen is. Thuis trok ik direct mijn jurkje aan. Ik wil deze zomer meer jurkjes en rokjes dragen. Het staat volgens mij beter bij mijn figuur. Dit is trouwens mijn enige jurkje wat ik heb.

Hoe was jou week? Geniet je van dit mooie weer of vind je het verschrikkelijk?

x Daniëlle