Catrice Lashes To Kill Mascara
Mascara vinden vind ik nog helemaal niet zo’n heel lastig klusje. Ik heb naar mijn idee best lange wimpers en veel mascara’s zijn daarom wel fijn. Er zitten dan alleen wel vaak uitschieters bij die heel fijn zijn en juist uitschieters die echt missers zijn. Tegenwoordig zijn er ook zo veel mascara’s dat er keuze zat is. Ik heb weer een nieuwe mascara die ik aan het gebruiken ben en vandaag schrijf ik er een review over.

Catrice Lashes To Kill Mascara
De mascara is van Catrice en het is de Catrice Lashes To Kill Volume Mascara. Een mascara die volume zou geven en dat het moet lijken alsof je nepwimpers draagt. Een False Lash Effect dus. Ik ben benieuwd. Want nepwimpers zien er toch altijd wel erg mooi uit. De verpakking heeft een leuke vorm, is glimmend zwart met gele en witte details, maar verder niet heel speciaal.

Catrice Lashes To Kill Mascara
Hier zie je een foto van het borsteltje. Het was niet echt schrikken, maar van binnen was ik wel bang dat het misschien een spinnenpoot effect zou geven. Het borsteltje ziet er heel apart uit namelijk. De ‘haren’ zijn erg breed, niet heel lang en staan dicht op elkaar. Het lijkt alsof je klontjes op het borsteltje ziet zitten. Ik verwachtte niet dat dit heel mooi zou worden.

Catrice Mascara Effect Oog
Dan het effect op mijn wimpers. Links zie je mijn ogen zonder mascara en rechts met een laagje mascara.

Catrice Lashes To Kill Mascara
Mijn eerste indruk was, dat hij juist lengte geeft aan mijn wimpers. Ik heb zelf al lange wimpers, maar deze mascara accentueert dat zelfs. Erg mooi! Ook volume vind ik dat hij mooi geeft. Wel houd ik het graag bij één laagje en geen twee. Dan krijg je wel echt een spinnenpoot effect en dat wil je niet. Bij twee laagjes krijg je wel klontjes op je wimpers, dus dat is wel even oppassen.

Het effect van nep wimpers kan ik er wel inzien. Het is niet alsof het echt lijkt alsof je nepwimpers draagt, maar ze zien een stuk langer uit dan sommige andere mascara’s. Ik vind ze echt een stuk mooier.

Ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over deze mascara. Als ik in de spiegel kijk dan vind ik mijn wimpers er wel echt mooier uit zien dan met de vorige mascara die ik gebruikte. Mijn vorige mascara was iets subtieler, maar daarbij leek het soms ook zo alsof je niks op had. Ja ik ben er tevreden mee! Hij is zeker goed gekeurd.

Catrice Lashes To Kill Mascara
Er zijn heel veel mascara’s die dit effect beloven en er zitten ook heel veel fijne tussen. Bijna elk merk heeft ongeveer wel meer dan 5 mascara’s. Genoeg keuze dus! Sta je nu voor het schap en twijfel je over deze mascara. Ik zou het doen. Ik vind hem prettig en gebruik hem graag. Ik ben benieuwd wat jij ervan zult vinden

Catrice Lashes To Kill Mascara
Je hebt meerdere versies van deze mascara. Dit is in ieder geval de Catrice Lashes To Kill Volume Mascara False Lash Fibres. Deze mascara kost €3,99 en is te koop bij onder andere Kruidvat. Hij is ook online te koop. Klik hier.

x Daniëlle