Ooglook: Warm Autumn Purple

ooglook eyelook vintage romance sleek
Zelf vond ik het weer eens tijd om een ooglook te plaatsen op mijn blog. Dat was namelijk echt lang geleden! Experimenteren met make-up vind ik erg leuk, maar eigenlijk doe ik het te weinig. Gisteren keek ik eens rond in mijn make-up stash en besloot mijn Vintage Romance Palette van Sleek weer eens erbij te pakken en hiermee een look te maken. Het is echt een leuke warme ooglook voor de herfst.

Deze look heb ik eigenlijk maar op één oog gemaakt en niet op twee. Dat doe ik wel vaker omdat ik toch weet dat ik de ooglook gedurende de dag niet op houd. Nadat ik deze look had gefotografeerd, heb ik hem eraf gehaald en ben ik lekker wezen shoppen met mijn vriend. Wat overigens heel gezellig was en ook heb ik nog leuke aankopen gedaan bij de Only en de Xenos.

ooglook eyelook vintage romance sleek
De look heb ik gemaakt het met Sleek Vintage Romance Palette. Een mooi palette met een boel paars tinten en daar hou ik echt van. Ik vind paars goed bij mijn oogkleur en mijn huid passen. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het wenkbrauwkitje van Catrice en ik maakte ze af met de Anastasia Wenkbrauwgel.

ooglook eyelook vintage romance sleek
Op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek gebruikte ik de kleur Heaven uit het Too Face Natural Eye Palette. Op het bewegend ooglid gebruikte ik Propose in Pague, een warme matte bruine oranje achtige tint. In de arcadeboog gebruikte ik Forever in Florence, een mooie warm diep paarse kleur met grove zilveren glitters. Heel lichtjes bracht ik Love in Londen aan in de outer V. Ook bracht ik deze kleur aan onder mijn onderste wimperrand, met lichtjes de paarse kleur erover heen.

ooglook eyelook vintage romance sleek
Verder maakte ik nog een zwarte eyeliner lijn met een wing. Dit deed ik met mijn geliefde Super Liner Perfect Slim van L’Oréal. Voor mijn wimpers gebruikte ik de mascara van Oriflame, de Giordani versie.

De look vind ik erg goed gelukt al zeg ik het zelf en het lijkt me leuker om misschien wat vaker een look te plaatsen op mijn blog. Wat vind jij van de look? En heb je zelf ook het Vintage Romance palette van Sleek?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

23 Reacties

 1. 31 oktober 2014 / 06:56

  Heel erg mooi gedaan, het paarse maakt het geheel helemaal af en geeft het net dat beetje extra. Super mooi. xxx Lucinda

 2. 31 oktober 2014 / 08:16

  Wauw wat een mooie en warme look, echt een prachtig kunstwerk <3

 3. 31 oktober 2014 / 09:51

  Wat een prachtige look, het ziet er echt heel erg mooi uit!

 4. 31 oktober 2014 / 10:01

  Mooie look! Ik heb het palette ook, nog steeds een groot favoriet!

 5. 31 oktober 2014 / 10:48

  Wat een prachtige kleuren combinatie! <3

 6. 31 oktober 2014 / 15:35

  Prachtige look! Ik heb dit palette zelf niet, maar het lijkt me een fantastisch palette!

 7. 31 oktober 2014 / 17:40

  Wat een mooie look! Ik vind die paars en de eyeliner samen heel herfstachtig. xxx

 8. 31 oktober 2014 / 19:27

  Heel erg mooi en zeker herfst-proof! De paarse oogschaduw die je er in hebt verwerkt past er erg goed bij!

 9. 31 oktober 2014 / 21:14

  een heel erg mooie, en aparte look, dit spreekt mij heel erg aan…

 10. 31 oktober 2014 / 22:21

  prachtige ooglook en je foto’s zijn zo scherp welke lens gebruik jij hiervoor? liefs

  • Daniëlle
   Auteur
   4 november 2014 / 12:17

   Dankjewel. Ik was zelf nog niet zo tevreden over de foto’s eigenlijk, maar leuk om te horen dat jij ze wel mooi vind! Ik vind ze namelijk wat ‘geel’ eruit zien, maar kan dit zelf ook niet aanpassen in Photoshop. Ik gebruik de 50 mm lens met een 4+ close-up filter.

 11. 31 oktober 2014 / 22:26

  Wat een mooie look, hij is ook erg romantisch. <3