Victoria Secret Body Mist
Al vaker had ik gehoord dat op Schiphol een Victoria Secret winkel zou moeten zitten. De laatste keer dat ik op Schiphol was, heb ik hem jammer genoeg niet kunnen vinden. Gelukkig is Victoria Secret nu ook te koop bij Etos. Ze verkopen heel veel soorten geuren Body Mist en een paar geuren Body Lotion. Niet elk Etos filiaal heeft ze nog, maar veel nog wel. Toen dit voor het eerst bekend was heb ik er direct eentje gekocht. Later (drie weken geleden ongeveer) was er weer een Victoria Secret aanbieding en toen heb ik nog een body mist gekocht.

De geuren die ik heb zijn Simply Breathless en Enless Love. De verpakkingen vind ik echt heel erg mooi. De kleuren vind ik tof, de vorm vind ik tof en ze zien er gewoon zo leuk uit! Ik heb ze nu op mijn kast staan en het ziet er gewoon heel leuk uit. Net als zo’n typische We Heart It foto.

Victoria Secret Body Mist
Wat is nou een body mist?
Een body mist is eigenlijk een soort parfum, maar dan een stuk lichter. In eau de parfum zit een hoog percentage parfum, in eau de toilette minder en in een body mist nog minder. De geur blijft daarom niet lang hangen en is vaak ook minder sterk. Ook zijn de verpakkingen van een body mist vaak wat groter en ook goedkoper omdat er dus zo’n laag percentage parfum in zit. Parfum is ook meer op basis van alcohol. In deze body mist zit ook wel alcohol, maar ook veel water.

Ook spuit deze verpakking een veel groter oppervlak. Het is echt een fijne en frisse nevel. Ik vind het erg fijn om dit product in de zomer te gebruiken. Lekker even bijspuiten voor een lekkere geur die niet te heftig is en lekker fris ruikt. Ook vind ik het fijn om ze mee te nemen. Ze zijn dan wel wat groot, maar je zou ze eventueel kunnen overgieten in een parfum verstuiver.

Victoria Secret Body Mist
De geur Simply Breathless bevat de geuren freesia en mandarijn. De geur Enless Love bevat de geuren appel bloesem en ylang ylang. Het is lastig te omschrijven waar ze naar ruiken, maar Enless Love is overduidelijk mijn favoriet. Ylang Ylang en Freesia ken ik qua geur eigenlijk niet en daarom is lastig uit te leggen en te omschrijven waar het nou precies naar ruikt. Het zijn allebei bloemen geuren en Ylang Ylang is misschien een beetje te vergelijken met jasmijn.

Deze verpakkingen hebben een inhoud van 250 ml. Voor Simply Breathless betaalde ik €10,- en voor Enless Love €9,-. Ik heb ze gekocht bij de Etos. Wie weet dat jou filiaal ze nog heeft en anders is het hopen op een nieuwe aanbieding.

x Daniëlle