Natasha Denona Mini Nude Palette Review
Natascha Denona is pas sinds 2016 verkrijgbaar, maar inmiddels lijkt het wel aan de top te staan van alle oogschaduwmerken. Direct toen het merk in opkomst was, was ik er al nieuwsgierig naar. Eindelijk heb ik mijn eerste Natasha Denona palette gekocht en vandaag ga ik die reviewen. Het gaat om het Natasha Denona Mini Nude Eyeshadow Palette. Kijk je mee?

Natasha Denona Mini Nude Palette Review
Natasha Denona is prijzig als je het vergelijkt met andere beauty merken. Om die reden besloot ik eerst kennis te maken met het make-up merk door middel van dit kleine oogschaduwpalette. Van de mini oogschaduwpaletten zijn er in totaal zeven soorten verkrijgbaar. Ik koos voor de mini nude omdat ik zelf deze kleuren het meeste draag. Natuurlijk heeft Natasha Denona ook nog grote paletten, maar die prijzen kunnen oplopen van € 65,- tot wel € 236,-. Zelf kocht ik het palette bij de Sephora in Oberhausen, maar het is ook online verkrijgbaar bij onder andere Cult Beauty.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Natasha Denona Mini Nude Palette Review
Het oogschaduwpalette is klein, maar daardoor wel makkelijk mee te nemen. Ik ken maar weinig oogschaduwpaletten die goed in mijn toilettas passen. Wel zijn de pans ook erg klein, waardoor het palette in verhouding ook nog wel prijzig is. Daarnaast vind ik de combinatie van kleuren erg mooi. Er zitten zowel matte als shimmery kleuren in en je kan echt diepte creëren met deze kleuren.

Natasha Denona Mini Nude Palette Review
Hier zie je alle kleuren nog eens goed op een rij. Voor mij is de tweede kleur perfect voor in de arcadeboog, de derde kleur als highlight en de 5e kleur in de outer v. De overige twee kleuren wissel ik af op mijn bewegend ooglid.

oogschaduw palette swatches
Hier zie je de swatches van alle kleuren. Het pigment is geweldig!

Natasha Denona ooglook
Hier zie je de look die ik met het palette heb gemaakt. Een look die ik inmiddels bijna dagelijks maak. De kwaliteit is erg goed. Er komt veel kleur vanaf, de oogschaduws hebben weinig tot geen last van fallout en als je ze gaat blenden, lopen ze niet in elkaar over. Je kan dus echt veel diepte creëren in je look.

cult beauty

Conclusie Natasha Denona Mini Nude Palette

Ik ben onwijs enthousiast over dit oogschaduwpalette en voor mij smaakt dit naar meer. Ik ben heel benieuwd naar de andere paletten van Natasha Denona. Daarnaast vind ik het ook fijn dat dit palette makkelijk is om mee te nemen door het formaat. Ik ga nog wel regelmatig weg en dit palette gaat inmiddels 9/10 keer met mij mee.

Het Natasha Denona Mini Nude Palette is verkrijgbaar voor € 25,- via Cult Beauty.

— Lees ook: The Body Shop Vanilla Pumpkin Review