this is it glitter nails
Glitters is iets waar ik van hou. Het kan soms too much zijn, maar glitters op mijn nagels vind ik echt leuk. Ik doe het alleen niet zo vaak omdat je het er wel weer lastig af krijgt. Dit keer heb ik losse glitters, in plaats van een glitterlak en dit werkt al heel anders. Dus als je benieuwd bent, lees dan even verder.

this is it glitter nails
Dit is het pakketje wat ik heb gebruikt. Nail Glitters van This Is It. Dit pakketje is lekker budget en er zit veel in. Namelijk het volgende:

– Goudkleurige glitter
– Zilverkleurige glitter
– Blauwe glitter
– Paarse glitter
– Roze glitter
– Doorzichtige nagellak

Het werkt heel simpel. Breng een leuk kleurtje nagellak op je nagels. Dit is niet een must, maar ik vind het persoonlijk wel mooier. Ik ging voor een witte kleur, zodat de glitters er echt uit knallen. Daarna breng je de doorzichtige lak aan. Terwijl de lak nog nat is giet je de glitters over je nagels. Leg van te voren een open gevouwen papiertje eronder. Strooi de glitters over je nagels. Alles wat ernaast is gevallen giet je zo weer terug in het potje.

this is it glitter nails
Hier zie je alle kleuren glitters. Vooral de grote van deze glitters vind ik erg leuk. Ze zijn wat grover zodat je de witte lak er nog doorheen ziet. Daarom kan een lak in dezelfde kleur als de glitters ook erg leuk zijn. De blauwe en de roze glitters hebben een beetje een doorzichtig effect zoals je op de foto al wel kan zien.

this is it glitter nails
Het leuke aan dit pakketje vind ik dat er veel verschillende kleuren in zitten. Het aanbrengen gaat eigenlijk heel makkelijk en het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit. Ook voor de prijs is het leuk om dit kitje in huis te hebben. Altijd handig met bijzondere gelegenheden en straks met Kerst en Oud en Nieuw is het natuurlijk altijd leuk om te stralen.

Deze Nail Glitters hebben een prijs van €2,99 en zijn te koop in de webshop en in de winkel.

x Daniëlle