promiss outfit kleding
Inmiddels breken de eerste herfstdagen naar mijn idee alweer aan. De meesten zijn weer terug van vakantie, sommigen moeten alweer naar school en het weer word er ook niet beter op. Het is nog lekker warm en zonder jas naar buiten gaan is prima, maar in onze plaats is het alweer een stukje kouder dan de afgelopen paar weken. Dit is dus voor mij echt jasjes weer. Top voor overdag en in de avond een jasje voor als het wat frisser word. Vandaag heb ik een outfit met dus een top en een jasje. Benieuwd? Lees dan even verder.

promiss outfit kleding
De items uit deze outfit post komen van de website Promiss. Vooral met de sale kwam ik erachter dat er echt wel leuke items tussen zitten. Van Promiss mocht ik ook een bestelling plaatsen en dat is natuurlijk niet verkeerd. Dus bij deze mijn Promiss Outfit.

promiss kleding outfit
Het shirtje wat ik aan heb is 100% zijde en heeft een leuk soort ‘roest’ kleur. Net even weer een ander kleurtje dan anders. De top heeft leuke details op de schouder met daarbij ook nog een sierknoopje. In de zij van het shirtje is hij diep ingesneden en hij valt lekker losjes. Ik heb mijn eigen maat gekozen en hij zit prima en erg mooi. Deze top kostte €20,-. Hij is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren.

promiss outfit kleding
Het jasje heeft een witte kleur en dat is nou een kleur waar ik normaal niet snel voor zou gaan, maar het model van dit jasje vond ik zo leuk. Het is gevoerd jasje en hij is lekker warm. Hij zit gelukkig niet zo strak bij mijn bovenarmen. Dit is nog wel iets wat vaak voor komt bij zulk soort jasjes. Hij zit echt verrassend lekker en de kleur wit is net even weer wat anders dan zwart. Ik kreeg er zelfs al een aantal complimentjes over. Deze kostte €22,50. Hij is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren.

promiss outfit kleding
promiss outfit kleding
En dan als laatste iets waar ik mijn outfit helemaal mee af maak. De grote beige tas. Het is een beige canvas tas met bruine riempjes als hengsels. Het is een grote tas en er kan heel veel in. De afgelopen paar dagen heb ik hem ook erg veel gebruikt. Je kan hem dicht doen door een drukknoopje. Wel vind ik het jammer dat de tas niet gevoerd is en dat er geen binnenvakje in zit. Daardoor gebruik ik hem meer als een soort weekend- of strandtas. Daar is hij namelijk prima geschikt voor. Deze tas kostte €15,-. Deze is ook nog verkrijgbaar in een roze en blauwe kleur.

Verder heb ik deze outfit afgemaakt met een donkere Skinny Jeans van de Only en simpele ballerina’s van de Primark.

Jasje Promiss – Top Promiss – Jeans Only – Schoenen Primark – Tas Promiss

promiss kleding outfit
Dat was dan alweer mijn outfit met mijn bestelde items van Promiss. Ze hebben nog steeds sale op dit moment en die word naar mijn idee veel afgewisseld. Sommige items kon ik namelijk ineens niet meer vinden en ik zag later weer veel nieuwe items. Waarschijnlijk komt dit omdat mensen wat bestellen en het misschien dan weer ruilen. Ik raad je dus aan regelmatig te kijken, want vaak komt een item weer terug in de sale.

Wat vind jij het leukste item uit deze outfit en heb je wel eens besteld bij Promiss?

x Daniëlle