Lady Speed Stick
Al jaren gebruik ik spuitdeo’s. Ik heb eigenlijk nog nooit een deo stick geprobeerd. Steeds vaker hoor ik allemaal geweldige verhalen over de Lady Speed Stick. Een deo stick die echt super zou moeten zijn. Ik zie hem ook steeds vaker in de welbekende ‘Opgemaakt’ filmpjes van mede-bloggers voorbij komen. Waarom is het nou zo’n goede deo? Werkt het echt fijner dan een spuitdeo? Of is het gewoon een hype? Dat laat ik je vandaag allemaal weten.

De afgelopen paar weken heb ik de Lady Speedstick elke dag gebruikt. Hiervoor gebruikte ik altijd een spuit deo van Fa die mij prima beviel. Ik ben niet iemand die enorm veel zweet, maar kan wel deo gebruiken. Lady Speed Stick zie je steeds vaker omdat het nu ook in Nederland te verkrijgen is. Niet in de drogist, maar al wel online via een Nederlandse webshop. Daar komt deze Lady Speed Stick ook vandaan.

Lady Speed Stick
De Lady Speed Stick die ik laat zien is in de geur Wild Freesia. Naast deze geur heb je bijvoorbeeld ook nog de ‘normale’, Waterproof, Invisible, Fruity Splash en nog veel meer soorten. Er is echt heel veel keuze. De verpakking van deze Speed Stick is paars. Leuk opvallend kleurtje! De dop kan je eraf halen en daar zit dan de stick. Met de draaiknop onderop krijg je meer product uit de stick. Ik vind het een fijne verpakking en ook vind ik hem fijn om mee te nemen.

Lady Speed Stick
De deo smeer je gewoon op je oksels en werkt erg makkelijk. Het voelt als een soort crème. Mijn huid voelt daarna wat stugger, maar ook wat zachter aan. De deo trekt snel in. Vooral op dagen dat ik in principe veel zweet heb ik erop gelet of de deo goed zijn werk deed. Bijvoorbeeld op lange werkdagen van 07:00 tot 17:00 waarbij ik de hele dag druk bezig ben. Als ik dan een beetje aan het zweten ben dan ruik je niet direct de opvallende geur van de deo, wat ik soms wel bij andere deo’s heb. Dat je dan aan het zweten bent en dan ineens een opvallende chemische bloemengeur ruikt. Nee, je ruikt eigenlijk niks.

De deo werkt naar mijn idee echt goed en ik denk eigenlijk ook wel beter dan een spuitdeo. Mijn oksels zijn nauwelijks plakkerig als ik zweet met deze deo. Wel zijn ze een heel klein beetje plakkerig, maar niet zo erg als met een spuitdeo. Ja ik ben erg tevreden! Wel heb ik nog een nadeel aan deze deo. Ik krijg er namelijk vlekken mee in mijn kleding. Je weet wel, van die witte strepen. Vooral op zwarte kleding zie je het erg goed. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Gelukkig heeft Lady Speed Stick dus hier ook speciaal een deo voor. Namelijk de Powder Fresh versie.

Vergeleken met een spuitdeo vind ik hem wel een stuk fijner. Ik merk wel echt verschil. Als je iemand bent die veel zweet, dan is dit denk ik wel een deo die je moet proberen! Wel vind ik hem een beetje prijzig. De deo die ik gebruikte kostte ongeveer €1,50. Omdat ik niet extreem veel zweet weet ik niet hoe snel ik deze Lady Speed Stick opnieuw zou kopen. Ik kan je hem wel zeker aanraden, de prijs vind ik alleen nog een klein beetje een nadeel.

Lady Speed Stick
Je betaalt voor deze Lady Speed Stick Wild Freesia €4,99 exclusief verzendkosten. Je krijgt hier dan 39,6 gram voor. Hoe lang je ermee doet, weet ik nog niet precies. In mijn volgende ‘opgemaakt’ filmpje zal ik je laten weten hoe lang ik er mee gedaan heb en of dit langer is dan een spuit deo of niet.

De Lady Speed Stick is te koop via Speed Stick Shop.

x Daniëlle

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer.