OPI stainless steel swatch review
Koopjes scoren is natuurlijk altijd leuk. Afgelopen week heb ik weer een leuke aankoop gedaan. Bij de Big Bazar hadden ze namelijk weer een hele leuke aanbieding op het gebied van nagellak. Big Bazar heeft echt enorm vaak leuke aanbiedingen, maar van deze wilde ik ook daadwerkelijk gebruik van maken.

OPI stainless steel swatch review
Uiteindelijk heb ik bij de Big Bazar een nagellakje van OPI gekocht. OPI is best een duur merk als het aankomt op nagellak. Een nagellakje kan al zo €14,- kosten en dat vind ik toch best prijzig. Gelukkig kostten nu bij de Big Bazar een aantal kleuren maar €4,-. Dat scheelt dus echt enorm veel. Het zijn volgens mij wel kleuren die al een tijdje uit het assortiment zijn en daardoor is de kans dus dat er niet zulke hele mooie kleuren tussen zitten. Uiteindelijk heb ik nog een leuk kleurtje gevonden.

OPI stainless steel swatch review
OPI stainless steel swatch review
De kleur die ik laat zien is de kleur Stainless Steel. Een heel apart en bijzonder kleurtje. Hij heeft een soort holografisch effect. Het kwastje van dit OPI lakje is een beetje smal, maar vind hem erg fijn lakken. Wat ik wel jammer vind, is dat de lak wel drie laagjes nodig heeft om te dekken. Gelukkig droogt hij daarentegen wel snel.

OPI stainless steel swatch review
Hier zie je de kleur op mijn nagels. Het is echt een lastige kleur om te omschrijven. Hij lijkt over het algemeen een beetje grijs met groen, maar in sommige lichten kan hij heel groen, grijs of paars lijken. Ook zitten er zilveren glitters in de lak. Ik vind het echt een prachtige kleur. Ik was een beetje bang met hoe hij op mijn nagels zou lijken, maar ik vind hem verrassend mooi. Ik heb er zelfs wat complimentjes over gekregen.

De lak blijft bij mij met een base- en topcoat drie dagen mooi. Na drie dagen chipt hij niet veel, maar zie je een stukje van je nagel eronderdoor komen. Omdat je nagel natuurlijk wel door blijft groeien.

OPI stainless steel swatch review
Ik vind het echt een prachtige lak. Hij is eigenlijk net zoals in het potje. Ik ben echt fan! Deze lak kost maar €4,- en is te koop bij de Big Bazar.

x Daniëlle