mac pro longwear concealer nw20
Al een tijdje stond dit product van Mac op mijn wishlist. Ik wilde hem heel graag hebben en hoorde er elke keer weer hele positieve dingen over. Laatst was ik een dagje in Groningen en toen dacht ik: waarom ook niet?! Dus ik heb hem gekocht en laat vandaag weten wat ik ervan vind.

mac pro longwear concealer nw20
mac pro longwear concealer nw20
Het is de Mac Pro Longwear Concealer en ik heb hem in de kleur NW20. De verpakking vind ik heel erg mooi. Hij is van glas, voelt kwalitatief goed aan en heeft een mooie mat zwarte dop. De concealer krijg je eruit doormiddel van een pompsysteem. Wat handig en hygiënisch is. Jammer genoeg werkt dit pompsysteem niet super. Je haalt er namelijk veel te veel mee uit. Ik gebruik elke keer maar een klein beetje. Ik heb hier nog niks op gevonden, maar moet er eigenlijk wel een oplossing voor bedenken. Want zo gaat hij natuurlijk twee keer zo snel op en voor die prijs heb ik dat natuurlijk liever niet. Zachter drukken heeft ook geen zin, er komt gewoon echt teveel uit.

mac pro longwear concealer nw20
Dan over naar het product zelf. De vrouw in de Mac Pro Store heeft de concealer bij mij aangebracht en zei dat ik de kleur NW20 zou moeten hebben. Je hebt heel erg veel kleuren van Mac, dus voor iedereen zit er wel een kleurtje bij. In totaal zijn er 16 kleuren en hij is verkrijgbaar in een koele en warme ondertoon. NW15/NC15 is de lichtste kleur en NW50/NC50 de donkerste. Jammer genoeg kwam ik er thuis achter dat hij toch echt wat te donker is. Met foundation of BB cream erover zie je er niks meer van, maar leuk vind ik het niet. Ruilen word een beetje lastig, dus de volgende keer echt een kleurtje lichter. In de zomer ben ik natuurlijk ook al iets bruiner dan in de winter, dus ik hoop dat hij in de winter niet extreem donker voor mij zal zijn.

mac pro longwear concealer nw20
Dan naar de dekking van het product. Het deel waarom ik dit product heb gekocht. Ik wilde graag een vloeibare concealer omdat ik dat fijner vind werken. De concealer is best dun en daarom vind ik hem ook makkelijk werken. Hierboven heb ik mijn make-up helemaal gedaan, behalve mijn neus. Die was namelijk enorm rood door een klein pukkeltje. Links heb ik geen concealer op en rechts wel. Wauw wat een verschil. Ik was echt een beetje verbaasd dat deze concealer zo goed kon dekken. Je kan hem ook nog eens goed opbouwen zodat je er echt niks meer van ziet, maar bij meerdere laagjes vind ik de concealer toch wel iets minder mooi. Want dan zie je hem wel zitten doordat hij een beetje gaat ophopen.

De concealer blijft heel erg lang zitten. Als je niet veel zweet dan zit hij er aan het einde van de dag er nog hetzelfde. Ik had ook een dag per ongeluk nog wat concealer op mijn hand en ik zag het ’s avonds nog steeds goed zitten.

mac pro longwear concealer nw20
Ik ben echt helemaal weg van deze concealer. Ik ben er super blij mee en hij werkt echt heel goed. Ik gebruik hem niet dagelijks omdat er heel veel uit te verpakking komt en ik niet wil dat hij direct op is. Ik baal daar echt van en hopelijk heeft iemand van jullie hier de oplossing voor. Verder baal ik ook een beetje van de iets te donkere kleur, maar desondanks kan ik hem echt iedereen aanraden. Ik hou van dit product! Jammer genoeg is hij wel een beetje prijzig, maar tot nu toe is het echt de beste concealer die ik heb gehad.

Deze Mac Pro Longwear Concealer kost €18,- en is te koop bij onder andere de Mac Pro Store.

x Daniëlle