Mac Pro Longwear Concealer

mac pro longwear concealer nw20
Al een tijdje stond dit product van Mac op mijn wishlist. Ik wilde hem heel graag hebben en hoorde er elke keer weer hele positieve dingen over. Laatst was ik een dagje in Groningen en toen dacht ik: waarom ook niet?! Dus ik heb hem gekocht en laat vandaag weten wat ik ervan vind.

mac pro longwear concealer nw20
mac pro longwear concealer nw20
Het is de Mac Pro Longwear Concealer en ik heb hem in de kleur NW20. De verpakking vind ik heel erg mooi. Hij is van glas, voelt kwalitatief goed aan en heeft een mooie mat zwarte dop. De concealer krijg je eruit doormiddel van een pompsysteem. Wat handig en hygiënisch is. Jammer genoeg werkt dit pompsysteem niet super. Je haalt er namelijk veel te veel mee uit. Ik gebruik elke keer maar een klein beetje. Ik heb hier nog niks op gevonden, maar moet er eigenlijk wel een oplossing voor bedenken. Want zo gaat hij natuurlijk twee keer zo snel op en voor die prijs heb ik dat natuurlijk liever niet. Zachter drukken heeft ook geen zin, er komt gewoon echt teveel uit.

mac pro longwear concealer nw20
Dan over naar het product zelf. De vrouw in de Mac Pro Store heeft de concealer bij mij aangebracht en zei dat ik de kleur NW20 zou moeten hebben. Je hebt heel erg veel kleuren van Mac, dus voor iedereen zit er wel een kleurtje bij. In totaal zijn er 16 kleuren en hij is verkrijgbaar in een koele en warme ondertoon. NW15/NC15 is de lichtste kleur en NW50/NC50 de donkerste. Jammer genoeg kwam ik er thuis achter dat hij toch echt wat te donker is. Met foundation of BB cream erover zie je er niks meer van, maar leuk vind ik het niet. Ruilen word een beetje lastig, dus de volgende keer echt een kleurtje lichter. In de zomer ben ik natuurlijk ook al iets bruiner dan in de winter, dus ik hoop dat hij in de winter niet extreem donker voor mij zal zijn.

mac pro longwear concealer nw20
Dan naar de dekking van het product. Het deel waarom ik dit product heb gekocht. Ik wilde graag een vloeibare concealer omdat ik dat fijner vind werken. De concealer is best dun en daarom vind ik hem ook makkelijk werken. Hierboven heb ik mijn make-up helemaal gedaan, behalve mijn neus. Die was namelijk enorm rood door een klein pukkeltje. Links heb ik geen concealer op en rechts wel. Wauw wat een verschil. Ik was echt een beetje verbaasd dat deze concealer zo goed kon dekken. Je kan hem ook nog eens goed opbouwen zodat je er echt niks meer van ziet, maar bij meerdere laagjes vind ik de concealer toch wel iets minder mooi. Want dan zie je hem wel zitten doordat hij een beetje gaat ophopen.

De concealer blijft heel erg lang zitten. Als je niet veel zweet dan zit hij er aan het einde van de dag er nog hetzelfde. Ik had ook een dag per ongeluk nog wat concealer op mijn hand en ik zag het ’s avonds nog steeds goed zitten.

mac pro longwear concealer nw20
Ik ben echt helemaal weg van deze concealer. Ik ben er super blij mee en hij werkt echt heel goed. Ik gebruik hem niet dagelijks omdat er heel veel uit te verpakking komt en ik niet wil dat hij direct op is. Ik baal daar echt van en hopelijk heeft iemand van jullie hier de oplossing voor. Verder baal ik ook een beetje van de iets te donkere kleur, maar desondanks kan ik hem echt iedereen aanraden. Ik hou van dit product! Jammer genoeg is hij wel een beetje prijzig, maar tot nu toe is het echt de beste concealer die ik heb gehad.

Deze Mac Pro Longwear Concealer kost €18,- en is te koop bij onder andere de Mac Pro Store.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 23 augustus 2014 / 09:08

  Deze staat nog op mijn wishlist, de dekking is echt helemaal super!

 2. 23 augustus 2014 / 10:43

  Wauw, fijne review! Jammer dat je hem een kleur te donker hebt gekocht, maar hij lijkt me wel erg fijn! Hij dekt zeker goed.

 3. 23 augustus 2014 / 11:07

  Ik heb deze van de week opnieuw gekocht en vind hem zelf ook erg fijn. Al zou een budget concealer ook wel prima zijn, de dekking van deze van MAC vind ik toch echt heel goed!

 4. 23 augustus 2014 / 11:12

  Wow wat een mooi effect geeft deze concealer en inderdaad een hele goede dekking! Ziet er goed uit!

 5. 23 augustus 2014 / 12:28

  Ik heb deze zelf ook (in meerdere kleuren) en ik vind hem ook heel erg fijn werken!

 6. 23 augustus 2014 / 13:22

  ik heb zelf nw15 maar moet zeggen dat mijn nyx concealer veel fijner is! en veel goedkoper ;)

 7. 23 augustus 2014 / 15:04

  Ik zit ook al een hele tijd te twijfelen of ik deze ook wil hebben, toch weet ik niet goed welke kleur nou echt het beste bij mij past. Toch gaat hij er uiteindelijk wel komen, dat kan haast niet anders. xxx Lucinda

 8. 23 augustus 2014 / 18:46

  Tjeetje ik sta verbaasd van het effect van deze concealer…wat goed!

 9. 24 augustus 2014 / 09:07

  Wauw wat een mooie dekking. Ziet er erg goed uit! Fijne review!

 10. 24 augustus 2014 / 09:51

  Hij ziet er prachtig uit! Wel jammer dat ‘ie toch wat te donker is :(.

  • Daniëlle
   Auteur
   27 augustus 2014 / 17:24

   Ja daar baal ik ook enorm van. Met foundation erover zie je het kleurverschil niet, maar lichter was toch mooier geweest. Jammer genoeg kan je zoiets niet ruilen.

 11. 24 augustus 2014 / 11:24

  Wauw hij dekt wel goed. Jammer dat hij net iets donkerder uitvalt. Fijne review!

 12. 24 augustus 2014 / 12:57

  Ziet er goed uit, alleen de prijs houdt me een beetje tegen haha! En wat leuk dat je in Groningen was, daar woon ik :) Waar heb je de concealer gekocht? X

  • Daniëlle
   Auteur
   27 augustus 2014 / 17:24

   De prijs hield mij eerst ook tegen, maar mijn vriend zei dat ik het gewoon moest doen. Ik kocht hem bij de MAC counter in de Douglas in Groningen.

 13. 24 augustus 2014 / 22:41

  Ik heb deze ook en vind hem super! Bij mij komt er ook telkens te veel uit maar dit los ik op door een klein potje te gebruiken (heb ik tijdens een MAC workshop gekregen). Ik doe 1 pompje in het kleine potje en zo gaat er niets verloren :-)

 14. 25 augustus 2014 / 15:29

  Een heel erg mooi product. Lijkt me echt fijn!

 15. 29 augustus 2014 / 16:33

  Wat een super dekkend effect! :-)
  Je kan inderdaad een beetje van dit product in een ander potje spuiten (denk aan een lege sample van MAC, Lush of The Body Shop) en dan kan je telkens precies pakken hoeveel je nodig hebt! :-)

 16. Nicky
  14 september 2014 / 21:13

  Probeer het pompje tegen de zijkant van de palm van de duim te houden en dan het pompje in te drukken. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, want dat werkt namelijk echt perfect!

  • Daniëlle
   Auteur
   18 september 2014 / 11:20

   Heb het nu in een klein potje gedaan. Werkt ook wel makkelijk, maar dit ga ik zeker eens proberen! Dankjewel voor de tip!