Afgelopen week deelde ik met jullie een enorm leuk nieuwtje. Namelijk dat Essence en Catrice in veel filialen een groter schap krijgen! Klik hier om dat artikel te lezen met daarbij de foto’s. Toevallig was ik net die dag naar Duitsland geweest, omdat ze daar in de meeste winkels de nieuwe producten al verkopen en producten die wij dus niet kregen in Nederland. In Duitsland kocht ik alvast het Essence All About Chocolate Palette. Naar dit product was ik wel erg benieuwd en verder vond ik er ook eigenlijk niet veel aan van de nieuwe collectie. Afgelopen weekend heb ik er een look mee gemaakt en deze wil ik graag met jullie delen.

De review van het All About Chocolate palette kun je aankomende week verwachten. Afgelopen zomer en de laatste tijd draag ik nog maar weinig ooglooks. In de zomer zweet mijn make-up en zowat af van al die hitte en daar school vind ik het toch wat sneller en makkelijker om niet een gehele ooglook te maken. Nu het weer toch een beetje naar herfst weer neigt, leek het me leuk een mooie look te maken met mijn nieuwe palette.Als eerst bracht ik de highlighter aan op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Ik gebruikte hiervoor de eerste kleur. Daarna pakte ik de tweede kleur en deze bracht ik aan op het gehele bewegende ooglid en iets daarboven. De laatste kleur uit het palette bracht ik nog wat aan op het onderste deel van het bewegend ooglid. Op de buitenste helft van mijn onderste wimperrand, bracht ik nog dezelfde donkere kleur aan met een stevig kwastje. Even blenden en het grootste gedeelte is gedaan. Het lastige aan foto’s is dat een ooglook er bij mij nooit hetzelfde eruit ziet als in het echt. Je ziet wel degelijk verschil tussen alle kleuren, maar jammer genoeg is dat niet echt af te zien aan de foto’s.


De look maakte ik af met een eyeliner met een wing. Hiervoor gebruikte ik mijn favoriet van L’Oréal. Namelijk de Super Liner Perfect Slim. Als laatste stap van de look pakte ik nog de Catrice Lashes to Kill mascara.


Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het Wenkbrauwkitje van Catrice. Op mijn gezicht heb ik de Maybelline 8-in-1 BB Cream waarvan deze week een review online verschijnt. Ook gebruikte ik nog de Etos Finishing Powder, mijn geliefde Benefit Coralista Blush en mijn Benefit Hoola Bronzer. Op de lippen bracht ik een Popstick aan van Maybelline in de kleur 060 Citrus Slice.

Dat was dan alweer de look. Simpel, maar erg leuk voor aankomende herfst. Aankomende week kun je dus de review van het leuke Essence palette verwachten.

x Daniëlle