Benefit Hoola Bronzer
Dure make-up producten gebruik ik vaak niet direct. Ik vind het stiekem een beetje zonde omdat ik ze vaak zo mooi vind. Een tijdje geleden won ik een enorm Benefit pakket. Daar heb ik ook een Unboxing van gemaakt die je hier kan bekijken. Eindelijk heb ik een product gebruikt. Het product waar ik denk ik wel het meest nieuwsgierig naar was. De welbekende Hoola Bronzer. Zou die te oranje zijn? Zou die lastig aan te brengen zijn? Zou die dekkend zijn? Allemaal vragen die in mij opkwamen en waar ik nu antwoord op ga geven.

Benefit Hoola Bronzer
De verpakkingen van Benefit vind ik altijd heel schattig. Van sommige producten zou je niet verwachten dat ze zo prijzig zouden zijn. Het is een kartonnen verpakking met verschillende kleuren. Binnenin vind je een spiegeltje en een kwastje. Je houd ervan of je houd er niet van. Het kwastje heb ik ook nog een aantal keren gebruikt en vind ik eigenlijk nog verrassend fijn. Ik vind chique verpakkingen met mat zwart altijd prachtig, maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel wat vind hebben.

In de verpakking ziet de bronzer er helemaal mat uit. Vlak voordat dit artikel online kwam zie ik ineens dat ik een swatch foto vergeten ben. Terwijl jullie dit lezen ben ik aan het werk, maar zodra ik thuis ben voeg ik de foto toe. Maar hij is inderdaad mat. Het is een goed gepigmenteerde bronzer. De bronzer heeft een wat meer taupe kleurige ondertoon en dat vind ik mooi. Het is gelukkig niet een bronzer die naar oranje neigt, wat je nog wel eens ziet.

Benefit Hoola Bronzer
Bronzer gebruik je om wat meer vorm te geven aan je gezicht. Je creëert eigenlijk een schaduweffect. Waardoor je gezicht optisch wat slanker en minder plat lijkt om dat zo maar te zeggen. Een leuk product, maar niet een product wat ik dagelijks gebruik omdat het toch wel wat langer duurt met aanbrengen. Omdat je niet wilt dat je een opvallende bruine streep op je gezicht hebt. In dit filmpje leg ik ook uit hoe blush, bronzer en highlighter nou eigenlijk werkt.


Hier heb ik de bronzer aanbracht op mijn gezicht. Het aanbrengen met het kwastje vind ik erg makkelijk en goed werken. Nadat ik hem aan heb gebracht, blend ik hem nog even met mijn foundationkwast. Zodat je niet alleen een bruine streep op mijn gezicht ziet lopen.

Benefit Hoola Bronzer
Het fijne aan de bronzer vind ik dat hij zo fijn aanbrengt en dat niet al het poeder los komt zodra je maar met je kwast in aanraking komt. Ook ben ik enorm blij dat hij ook voor de lichte huidjes een mooie bronzer is, vind ik. Je kan hem ook makkelijk opbouwen voor een wat heftiger effect of voor als je wat donkerder bent. Of ik hem het geld waard vind weet ik niet. Het is echt een fijne bronzer en ik snap waardoor hij zo geliefd is bij veel bloggers. Alleen vind ik €33,- aardig veel geld. Ik weet zeker dat er ook heel veel goede budget varianten te vinden zijn.

Deze Benefit Hoola Bronzer is te koop bij de Douglas. Je betaalt €33,- voor 8 gram.

x Daniëlle