come to town essence trend
De tijd gaat snel. Het ene moment lopen we met een zonnebril en een shortje buiten en het andere moment liggen de kerstspullen al in de winkel. Ook Essence komt met nieuwe make-up speciaal voor de kerst. Namelijk een Trend Edition genaamd Come To Town.

Deze Trend Edition is verkrijgbaar vanaf eind november 2014. Het kleurenschema bestaat uit klassieke kersttinten als rood en groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten.

come to town essence trend
Quattro Eyeshadow – €2,89
01 Make A Wish – 02 Naughty or Nice?
Deze quattro oogschadws met metallic effecten zijn helemaal geschikt voor deze kerst. Beide versies bevatten zilver en goud in combinatie met groen en mint of met bordeaux en roze.

come to town essence trend
Eye Pencil – €1,99
01 Make A Wish – 02 Naughty or Nice? – 03 The Most Wonderful Tree
Om de look helemaal af te maken, kun je gebruik maken van dit potlood. Je kan hem gebruiken als eyeliner, langs de waterijn of in de binnenste ooghoek. Hij is verkrijgbaar in het goud, donkergroen en groen.

come to town essence trend
Lipstick – €2,39
01 Is That You, Santa? – 02 Wrapped in Pink
Met deze lipstick is een kus onder de mistletoe wel geschikt. De seizoenskleuren klassiek rood en donkerroze zijn leuk voor deze kerst. Ze hebben een cremige textuur en hij belooft urenlang te blijven zitten en de lippen niet uit te drogen.

come to town essence trend
Cream Blush – €2,39
01 Is That You, Santa? – 02 Wrapped in Pink
Ook zal er een cream blush verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleuren. De zachte cremige textuur zal makkelijk aan te brengen zijn en een mooie dieprode of roze blos geven op je wangen.

come to town essence trend
Shimmering Body Powder – €2,39
01 Make A Wish
Om er helemaal feestelijk uit te zien is er ook nog een glinsterende poeder voor je lichaam. De poeder heeft een lichte vanillegeur en kun je aanbrengen met een donsapplicator.

come to town essence trend
Nail Polish Set – €3,59
01 Naughty or Nice? – 02 Got My List?
Deze twee nagellaksetjes in een schattige giftbox zijn het perfecte cadeautje voor je beste vriendin of gewoon voor jezelf. Elk setje bevat twee nagellakkleurtjes en een glittertopcoat.

come to town essence trend
Nagellak – €1,99
Je kan ook gaan voor deze nagellakjes in leuke mooie kleuren.

come to town essence trend
Greeting Cards – €1,99
01 Season Greetings
Het heeft niet veel met make-up te maken, maar leuk vind ik het wel. Essence gaat namelijk ook leuke kerstkaarten verkopen. Een setje bevat vijf grappige kerstkaarten.

Al iets leuks tussen deze nieuwe producten gezien? Ik al wel. De Come To Town lijn is verkrijgbaar vanaf eind november bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.