iPad houten case Mooimobiel
Sinds een tijdje heb ik eindelijk een iPad. Ik wilde hem eigenlijk al een hele poos, maar er waren veel punten waarom ik nog twijfelde. Is het geen onzin? Ga ik het wel gebruiken? En ga zo nog maar even door. Uiteindelijk heb ik hem wel gekocht en heb ik geen moment spijt gehad. Natuurlijk was het daarna tijd om de leukste accessoires uit te zoeken voor mijn iPad. Hij moet er tenminste een beetje vrolijk uitzien. Dus dat werd een weekje internet afstruinen.

iPad houten case Mooimobiel
Toevallig kreeg ik die week een mailtje van Mooi Mobiel dat ik een leuk hoesje uit mocht kiezen. Dat was natuurlijk geen moeilijke klus. Mooimobiel.nl is een webshop vol met telefoonhoesjes en smartphone accessoires zoals opladers, koptelefoons en boxen. Daarnaast verkopen ze ook nog tablet hoesjes en onderdelen. Mooimobiel.nl levert haar producten direct vanuit de fabriek waardoor ze de prijzen laag kunnen houden en daarbij rekenen ze ook nog geen verzendkosten. Ben je niet tevreden, dan kan je het item maar liefst 30 dagen retourneren.

iPad houten case Mooimobiel
Voor de iPad hebben ze veel verschillende hoesjes online staan. Ik besloot voor een hoesje te gaan wat net even wat anders is dan anders. Namelijk een hoesje met een bamboo look. Het is een hoesje dat alleen de achterkant van de tablet beschermd. Hier heb ik natuurlijk zelf voor gekozen en voor thuis vind ik het wel handig.

Het hoesje is van erg stevig materiaal en ziet er mooi uit. Alle knoppen kun je uiteraard nog gebruiken en je klikt hem er makkelijk in. Het materiaal is vrij dik, maar dat komt natuurlijk omdat hij van hout is. Verder vind ik hem er erg tof uit zien en is het echt een hoesje die je niet snel tegenkomt bij andere iPad gebruikers. Een echt uniek hoesje dus!

iPad houten case Mooimobiel
De levering duurde ongeveer 5 dagen. Het hoesje zat netjes verpakt en kwam helemaal veilig aan. Daarnaast kreeg ik ook nog vier 2-in-1 pennen bij mijn bestelling. Dit is een gewone pen, met aan de achterkant een tablet pen.

Deze Bamboo look iPad case kost €20,95 en is op deze pagina te vinden. Heb je een iPhone en geen iPad? Dan is dit Bamboo Look hoesje ook nog verkrijgbaar voor de iPhone in meerdere kleuren.

WIN! WIN! WIN!
iPad houten case Mooimobiel
Vind je dit een tof hoesje?! Dan heb ik ook nog eens goed nieuws. Ik mag namelijk van Mooimobiel €20,- shoptegoed verloten. Je hoeft er maar weinig voor te doen! Het enige wat je namelijk moet doen is Make Me Blush te volgen op Bloglovin en een reactie onder dit artikel achter te laten waarin je verteld dat je mee doet. Verder zou ik het natuurlijk leuk vinden als je deze actie deelt op Social Media, maar het is natuurlijk niet verplicht. Deze winactie duurt een week en je kan mee doen tot 26 oktober tot 23:59. Daarna zal ik de winnaar een mailtje sturen en op Social Media laten weten wie er heeft gewonnen. Reageer je niet binnen 3 dagen, dan zal ik een andere winnaar kiezen.

Succes!

x Daniëlle