blushes
Het is net een paar daagjes lente en de eerste mooie dagen hebben we al gehad. De donkere kleuren kunnen weer worden opgeborgen en alle frisse en vrolijke kleurtjes kunnen we weer uit de kast halen. De lente vind ik het leukste seizoen van allemaal. De mooie bloemen die je weer te zien krijgt, fietsen zonder jas, zonnebril op en de slippers weer aan. Ja ik heb er zin in. Voor jullie heb ik vandaag mijn drie favoriete lente blushes opgezocht. Eigenlijk zijn het blushes die je altijd wel kan dragen, maar deze lente ben ik ze van plan extra veel te dragen. Omdat ze zo mooi zijn. Nieuwsgierig? Ik laat het je zien.

blushes
Ze zijn alle drie lekker goedkoop, maar wel redelijk lastig om te krijgen. Ze zijn eigenlijk vooral via het internet te koop, maar ze zijn het waard.

blushes
blushes
Dit zijn de drie blushes. Eentje van Sleek, Elf en Miners. Sleek kun je in heel veel Nederlandse webshops kopen. Bijvoorbeeld Enchantra, The Make Up Spot en Boozyshop. Elf kun je alleen kopen op Eyes Lips Face en Miners Cosmetics durf ik eigenlijk niet te zeggen.

blushes
blushes
Laten we beginnen met die van Sleek. Deze heb ik sinds de zomer en heb ik gekocht in Groningen. Hij is in de kleur Rose Gold. Een kleur die heel veel Sleek fans al wel kennen. Het is een typische roze kleur met een mooie gouden gloed. Als ik deze blush op heb, heb ik eigenlijk al geen highlighter meer op. In de blush zelf zit namelijk al een hee mooie glans. Hij is super goed gepigmenteerd en ik breng hem daarom ook aan met een kwast van Real Techniques. Deze blush kost maar €5,50. Ook heb ik er een review over geschreven. Die kun je hier vinden.

blushes
blushes
De tweede is van Elf en die heb ik eigenlijk al een tijdje. Het is een blush en een bronzer in één. De bronzer is een klein beetje aan de donkere kant voor mij, maar hopelijk kan ik hem wel gebruiken in de zomer. De blush vind ik erg mooi. Hij heeft een beetje een oud roze kleur met ook een warme gloed. Ook de verpakking van de blush spreekt me erg aan en er zit een handig groot spiegeltje in. Deze blush is ook helemaal niet duur. Hiervoor betaal je namelijk €4,-. De review ervan kun je hier vinden.

blushes
blushes
Dan als laatste alweer. Mijn blush van Miners Cosmetics. Deze zat in de Glossybox van Oktober. Dit was de speciale Beautygloss versie van de Glossybox en daar zat deze blush in. Het merk van de blush ken ik eigenlijk niet, maar ik vind hem wel erg mooi. Ook dit is weer een warme kleur en eigenlijk zitten er vier kleuren in. Ik ga er altijd met mijn kwast over, maar je kan hem ook gebruiken als oogschaduw. Ik vind deze blush wel erg poederig en dat kun je ook wel zien aan de swatches, maar als hij eenmaal op mijn wangen zit, dan vind ik hem toch wel erg mooi. Ook deze is niet duur. Hij kost namelijk maar €5,95. De review van deze blush vind je hier.

blushes
Hier zie je de swatches van alle drie de blushes. De eerste is van Elf, de tweede Sleek en de derde Miners.

blushes
Nou, het valt wel een beetje op dat ik van warme kleuren blushes houd. Naast deze blushes heb ik natuurlijk ook een heleboel andere mooie blushes die ik graag gebruik, maar deze drie krijgen deze lente net even wat meer aandacht. Het zijn alle drie aanraders!

Wat zijn jou favoriete blushes voor deze lente? En welke van deze drie vind jij mooi?

x Daniëlle