viennart caprice limited edition
Catrice komt dit najaar met weer een nieuwe Limited Edition. Het zal een artistieke en vrouwelijke collectie zijn. De fascinerende stijl en glamour van art nouveau viert een schitterende comeback. Bloemdecoraties en elegante kanten dessins vallen op bij de internationale modeshows. Catrice zal deze trend vertalen met hun nieuwe make-up. Namelijk de Limited Edition Viennart

<

img class=”alignnone” src=”http://i1311.photobucket.com/albums/s668/makemeblush2012/Overig/catrice-viennart-oogschaduw_zps5f4e51f5.jpg” alt=”viennart caprice limited edition” width=”720″ height=”282″ />
Baked Eyeshadow – €3,99
1 Pearly Plastering – 2 Stunning Stucco – 3 Lovely Lace
Ze zien er prachtige uit en hebben een hele mooi textuur. Het zijn drie verschillende kleuren gebakken oogschaduws. Volgens Catrice hebben deze oogschaduw een hoge pigmentatie en ze zullen verkrijgbaar zijn in een lavendel, gouden en paarse kleur.

viennart caprice limited edition
Shimmer Lip Colour – €3,99
1 Nude Nouveau – 2 Klimt’s Gentle Kiss – 3 Klimt’s Ardent Kiss
Deze gepigmenteerde glanzende lipsticks hebben volgens Catrice een zachte textuur. De verpakking is in ieder geval al een eyecatcher met de mooie bloemenprint.
viennart caprice limited edition

Scented Powder – €4,99

De verpakking ziet er al luxe en bijzonder uit. Deze transparante geurende poeder geeft mooie glinsterende highlights op het gezicht en de hals. Ook heeft hij een prettige bloemengeur.

viennart caprice limited edition
Powder Blush – €3,99
Floral OrnARTment
Een blush kon natuurlijk niet ontbreken. Deze blush heeft ook weer een bijzonder patroon en heeft een fris abrikoos kleurtje.

viennart caprice limited edition
Ulitmate Nail Lacquer – €2,99
Om de collectie compleet te maken zijn er ook nog nagellakjes verkrijgbaar. Ze zijn er in vier verschillende kleuren en ook het potje heeft een bijzondere bloementint.

viennart caprice limited edition
Spiegel – €3,59
Als laatste zal er er nog een leuk spiegeltje verkrijgbaar zijn. Een opvouwbaar zilveren handspiegeltje wat handig is voor in je tas.

De verpakkingen vind ik er in ieder geval prachtig uitzien. Vooral naar de oogschaduws en de nagellakjes ben ik benieuwd. Ik vind ze er in ieder geval leuk uitzien!

Deze Viennart Limited Edition van Catrice is vanaf half november t/m eind december verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.

x Daniëlle