Friis Company tas Vimodos
Is het mogelijk dat een vrouw genoeg tassen heeft?! Nee volgens mij niet. Ik heb weer eens een nieuwe tas en ik laat hem graag aan jullie zien. In dit artikel laat ik je alle voor- en nadelen van deze tas weten. Dus lees snel verder als je ook al zo nieuwsgierig bent geworden.

Friis Company tas Vimodos
De tas is van het merk Friis & Company. Het merk kende ik zelf nog niet, maar kennissen van mij al wel en die waren al enthousiast over het merk zelf. De tas heeft een beige kleur gecombineerd met wit. De zijkant en de bovenzijde van de hengsels zijn namelijk wit van kleur. De tas heeft een draaisluiting aan de voorkant. Hierdoor zit hij goed dicht, maar hij bevat geen rits. Aan de zijkant zijn daarom nog erg kleine openingen te zien. Zelf heb ik hier geen problemen mee omdat deze openingen erg klein zijn.

Friis Company tas Vimodos
Friis Company tas Vimodos
De tas heeft aan de voorkant twee grote steekvakken waar veel in past. Dat vind ik erg handig. De achterkant is helemaal egaal. De tas heeft binnenin een rechthoekige bodem. Er past erg veel in en er zitten ook nog drie vakjes aan de binnenkant van de tas. Twee open vakjes en een vakje met een rits.

Friis Company tas Vimodos
De afmetingen van een tas zijn voor mij soms ook wel belangrijk. Als ik mijn Macbook mee wil nemen, dan wil ik graag weten of hij in een tas past. Mijn Macbook Pro van 15 inch past in deze tas. Deze tas is daar niet voor gemaakt en een Macbook is ook vrij zwaar, dus ik zou het niet snel doen. Het is alleen wel handig om te weten dat het kan. Een Macbook is ongeveer zo groot als een a4-tje. Dus dat past er ook met gemak in. De afmetingen in centimeters zijn 30 cm x 13 cm x 40 cm.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan deze tas is dat er geen schouderhengsel bij zit. Dat betekent dus dat je de tas om je arm of om je elleboog moet dragen. De hengsels zijn voor om je arm redelijk kort en dat vind ik wel jammer. Gelukkig draag ik mijn tassen vaak om mijn arm, maar ik weet dat veel mensen hem ook om hun schouder doen.

Friis Company tas Vimodos
De tas is van imitatieleer, maar hij voelt ontzettend stevig. In eerste instantie dacht ik dat het echt leer was, maar het bleek toch 100% imitatieleer te zijn. Hij voelt daardoor ook wat luxer en kwalitatief beter aan. De tas werd ook veilig verstuurd en hij zat goed verpakt in plastic. De tas zelf werd ook beschermd doormiddel van papier en plastic stickertjes op de metalen deeltjes.

Friis Company tas Vimodos
Ik ben erg tevreden over deze tas en kwalitatief voelt hij erg goed en fijn aan. Zeker een aanrader dus. De tas heeft een prijs van €64,95, maar is nu in de aanbieding voor €32,47. De tas kun je bestellen op de site van Vimodos. Een overzichtelijke fashion webshop met heel veel verschillende items. Waaronder jurkjes, tassen, cocktailjurkjes, winterjassen en nog veel meer. Als je voor 21:00 besteld, dan is hij morgen in huis. Hier vind je de link van de tas.

Liefs Daniëlle

Het product uit dit artikel is gesponsord ter review. Lees mijn disclaimer.