kneipp avocado handcreme
Nu het weer is omgeslagen slaat mijn huid ook om. Ineens is mijn haar statisch, zijn mijn handen droog en kunnen mijn lippen wel wat verzorging gebruiken. Uiteraard willen we daar altijd de beste producten voor hebben. Vandaag review ik een handcrème van het merk Kneipp die belooft binnen enkele seconden ingetrokken te zijn. Al benieuwd worden?

kneipp avocado handcreme
De verpakking van deze Kneipp handcrème is praktisch. De crème zit in een tube voorzien van een klikdop. Verder ziet hij er ook nog eens leuk uit. Hij wekt erg mijn interesse en met name door de tekst ‘seconde verzorging’ en door de avocado en sinaasappel geur. Verder is hij ook nog lekker vrolijk en ziet er natuurlijk leuk uit.

De geur van deze Kneipp Seconde Handcrème vind ik heerlijk. De geur is vrij warm en doet mij een beetje aan kaneel denken en dat terwijl dat er helemaal niet in zit. Verder ruik ik ook sinaasappel en dat is zeker één van mijn favoriete geuren. Qua geur is het direct dus al een pluspunt

Verder belooft de crème dus binnen enkele seconden ingetrokken te zijn en dat vind ik zeker een must. Ik hou er niet van als ik niet direct weer iets kan doen met mijn handen. Op mijn werk gebruik ik ook vaak handcrème en daarna wil ik natuurlijk direct weer aan het werk kunnen.

kneipp avocado handcreme
Hierboven zie je de ingrediënten van de handcrème. Er zit onder andere avocadoboter, jojobaolie en citroenverbena in. Avocadoboter ie een intensief hydraterende boter die is gemaakt van vers avocadofruit. Dit verzacht te handen en is speciaal voor een huid die snel uitdroogt door het weer of de zon. Jojobaolie is een milde, diep verzorgende olie die helpt op natuurlijke wijze om de vochtbalans van je huid te herstellen en werkt als natuurlijk antioxidant. De Citroenverbena is een natuurlijk product dat de geest kalmeert en heeft een zoete en verfrissende werking op de huid.

kneipp avocado handcreme
Op mijn handen voelt de crème vrij dun aan. Je bent ook niet veel nodig, want hij smeert rijkelijk uit. Ook merk ik direct dat hij snel intrekt. De crème komt dus echt na wat er belooft word. Daarnaast werk de crème ook nog eens erg goed. Direct nadat de crème is ingetrokken voel ik dat mijn handen een stuk verzorgder aan voelen.

kneipp avocado handcreme
Deze crème is een blijvertje voor mij! Eigenlijk kan ik geen negatief punt noemen. Hij heeft alles wat je zou willen in een handcrème en bevat daarnaast ook nog een paar favoriete geurnoten van mij. Om die reden zit hij ook automatisch in mijn handtas zodat ik hem er altijd bij kan pakken.

De Kneipp handcrème bevat een inhoud van 75 ml en is verkrijgbaar voor een prijs van €6,09 bij onder andere Etos en Kruidvat.

Het product uit deze review heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.